Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 23:09

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε το πρώτο της "τρίποντο" με εξαιρετική εμφάνιση

Την πρώτη της νίκη πήρε η ομάδα της ΑΕ Μυκόνου για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Παναιγιάλειου.

Οι Μυκονιάτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε 1-0 στο 39΄ με αυστηρό πέναλτι που χρεώθηκε στον τερματοφύλακα Χάμο πάνω στον Ζγκούρι, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την εκτέλεση επιτυχώς.

Στο 2ο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 57′ η Μύκονος κέρδισε νέο πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ζγκούρι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων , ο Καλογεράς έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 89' Σπυρόπουλος με ένα σουτ μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η ομάδα της ΑΕ Μυκόνου πραγματοποιείσαι μια πολύ καλή εμφάνιση και τώρα ετοιμάζεται για την 4η αγωνιστική όπου και θα αντιμετωπίσει στα Μέγαρα τον Βύζα.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παναγούλης Χαράλαμπος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Τράκας, Πινέιρο (85′ Ντουσάι), Ζγκούρι (88′ Ραγιάς), Παπαδόπουλος (88′ Γιαννόπουλος), Θεοδώρου (70′ Καλογεράς).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μανούρας Νικόλαος): Χάμος (40′ λ.τ. Ι. Παπαδόπουλος), Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Λουκάς, Κοτσόκολος (70′ Βήτος), Μαυρόπουλος, Τρέσα (70′ Τρέσα), Μακρής, Γκίκα, Βασίλτσης (53′ Πατρώνης).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares