Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 18:55

«Αυτοκτόνησε» η Ελλάς Σύρου. Παλικαρίσια νίκη του Ιάλυσου

Ιδανική αυτόχειρας η Ελλάς Σύρου, γνώρισε οδυνηρή ήτα πληρώνοντας ακριβά τα δύο αμυντικά λάθη που αρκούσαν στον αποτελεσματικό Ιάλυσο να αποδράσει με ένα μεγάλο διπλό (1-2) από τη Σύρο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η Ελλάς Σύρου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας σωρεία χαμένων ευκαιριών, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη μετά από εκείνη κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σημειώνοντας την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ELLAS IALYSOS 2

Από την άλλη οι ''τοξοβόλοι'' μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με το Βύζαντα Μεγάρων, άντεξαν στην ασφυχτική πίεση της Ελλάς και παρόλο που ταξίδεψαν στη Σύρο με σημαντικές απουσίες, κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο για τη φετινή σεζόν, το οποίο γίνεται περισσότερο σημαντικό με τον τρόπο που ήρθε, αλλά και γιατί ήταν εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Σπάρταλη ευτύχησαν να προηγηθούν χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσούκη στο 34ο λεπτό και να βάλουν δύσκολα στους Κυκλαδίτες.

Μετά από  ασφυκτική πίεση, η απάντηση για το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε γκολ με κεφαλιά του Κόντσι μετά από σέντρα του Μηνά.

Στην επανάληψη η Ελλας Σύρου μπήκε με στόχο να γυρίσει το ματς, κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές, όμως στάθηκε άτυχη και άστοχη, με κορυφαία ευκαιρία στο 52', σε σουτ του Στέφανου Κασάπη που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσιγάρου.

Στα τελευταία λεπτά το τεχνικό επιτελείο των περσινών πρωταθλητών Κυκλάδων έκανε πιο επιθετική την ομάδα ρίχνοντας στο ματς τους Μούντριχα, Παυλόπουλο και Πρεβεζάνο. όμως η πίεση της Ελλάς δεν καρποφόρησε, τουναντίον, έδωσε την ευκαιρία στον Ιάλυσο να πετύχει δεύτερο γκολ και να παγώσει το Ενωσιακό γήπεδο Κυκλάδων.

Ο Εμπούμπα στο 90+4' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οικονομόπουλου και με σουτ έκανε το 1-2 χαρίζοντας μια τεράστια νίκη στο συγκρότημα του Παναγιώτη Σπάρταλη.

ELLAS IALYSOS 3

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2 Σέντρα Ζάχι στην αγκαλια του τερματοφυλακα.

11' Φάουλ Τζουανάκη μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος

15' Φαουλ Μηνά λίγο άουτ

19' Σουτ Μηνά άουτ.

22' Παράλληγο γύρισμα Μηνά η μπάλα άουτ.

28 Σουτ Μηνά πάνω στα σώματα και στην επαναφορά ο Καρμοίρης βλέπει το σουτ που επιχε΄ρησε να καταλήγει πολλά μέτρα άουτ.

32' Κερδίζει πέναλτι ο Ιάλυσος σε μαρκάρισμα του Οικονομόπουλου πάνω στον Τζουανάκη.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ. Ο Κατσούκης ευστοχεί από την άσπρη βούλα και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα από τα Δωδεκάνησα

36' Ατομική ενέργεια και σουτ του Μηνά η μπάλα άουτ.

43 Σουτ Κασάπη ο Τσιγάρος σε κορνερ.

45+8 Ο Ζάχι κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και οι αμυντικοί απομακρύνουν σε κόρνερ.

45+5 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ. Οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με τον Μηνά να κάνει τη σέντρα και τον Κόντσι που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

59 Φάουλ Μηνα προβολη Κοντσι αουτ

60' Τζουανακης ατομικη ενεργεια και σουτ λιγο αουτ

62' Σέντρα από δεξιά του Ζαφείρη ο Μελισσόπουλος από το σημείο του πέναλτι κανει το γυριστό όμως ο Τσιγγάρος απομάκρυνε.

63' Κόρνερ Κόντσι προβολή του Καρμοίρη η μπάλα λίγο άουτ.

83' Σουτ Παυλόπουλου ο Τσιγαρος αποκρουει.

88' Σέντρα Ζαφείρη κεφαλιά Παυλόπουλου ο Τσιγάρος δύσκολα σε κόρνερ.

90+4 ΓΚΟΛ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ. Ο Οικονομόπουλος κάνει τραγικό λάθος και ο Εμπουμπά χωρίς να δυσκολευτεί κάνει το 1-2.

ELLAS IALYSOS

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης (ΣΔ Αθηνών).

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι (51' λ.τρ. Παράβαλος), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπόσιο (72' Μούντριχας), Κόντσι, Καρμοίρης (76' Πρεβεζάνος), Μελισσόπουλος, Μηνάς, Κασάπης (76' Παυλόπουλος).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγγάρος, Πάνος, Καραγεώργης (53' Ιντρίζι (90+6' Βασιλειου)), Γιώργου Αθανασίου, Εμπουμπά, Κατσούκης (88' Πιπέρης), Τζουανάκης, Βλαχάβας, Σάββας (46' Χατζηνικολας), Πατσίλης.

ELLAS IALYSOS 9

Ολόκληρος ο αγώνας για τα μέλη του sportcyclades

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares