Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 13:55

Στέλλα Ρούσσου: Μπαίνω στην πολιτική για να δουλέψω για τα νησιά μας [aud]

«Πρέπει η φωνή των Μικρών Κυκλάδων να ακούγεται απευθείας χωρίς μεσάζοντες. Μας ξεχνούν ιδιαιτέρως το χειμώνα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Στέλλα Ρούσσου υποψήφια στην Π.Ε Νάξου με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας μέσα από την συχνότητα της “Ραδιοφωνίας Κυκλάδων 101,3” και την εκπομπή “Cyclades On Air” την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Η κα Ρούσσυ σχολίασε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εμπλακεί με τα κοινά και να είναι υποψήφια στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο παρελθόν είχε απορρίψει προτάσεις να εμπλακεί σε επίπεδο Δήμου, όμως δεν της πήρε πάνω από 10 λεπτά για να αποδεχτεί την πρόταση του κ. Χατζημάρκου.

Η υγεία είναι το σημαντικότερο θέμα που πρέπει να δούμε σχολίασε η κα Ρούσσου και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κέρος» όποτε ζητήθηκε κάτι από την Περιφέρεια εκείνη ανταποκρίθηκε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην πορεία της τουριστικής περιόδου φέτος στο νησί, αλλά και στις πολιτιστικές και άλλες δράσεις που γίνονται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο.

Ακούστε την σχετική συνέντευξη

Πηγη: naxospress.gr 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares