Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 10:44

Συνέχισε τις επισκέψεις σε Μήλο και Κίμωλο μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Αντώνης Κουζούπης [vids]

Στην Μήλο βρέθηκε την Τρίτη 12/09 ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντώνης Κουζούπης, όπου είχε επαφές με φίλους της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Την Τετάρτη το νησί επισκέφθηκε κα ο υπ Περιφερειάρχης. κ. Γιώργος Χατζημάρκος, όπου περιόδευσε μαζί με τους υποψηφίους στον Αδάμαντα, Τριοβάσαλο και Πολλώνια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Χατζημάρκος, συνοδεία του κ. Κουζούπη επισκέφθηκε τη γειτονική, Κίμωλο, όπου περιόδευσαν στο χωριό και την Ψάθη.

Βίντεο από την περιοδεία 

 

 

Αυτές τις στιγμές συγκίνησης που απλόχερα μας χαρίζουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών, τις κρατάμε στην καρδιά μας, ως οδηγό και δέσμευση. Να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, να δουλεύουμε, να τα βάζουμε σε προτεταιότητα. Οχι, δεν είναι κίνητρο οι ψήψοι σε αυτά τα νησιά. Είναι η εκπλήρωση του καθήκοντος, η ανταπόδοση των πολλών που δίνουν. Σε όλους εμάς. Το δικό μας μήνυμα σε αυτούς τους υπέροχους νησιώτες, είναι ένα: να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη ✌️

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Χατζημάρκος στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

Μήλος

Ευχαριστώ την Μήλο για την ζεστασιά και την αγάπη με την οποία μας υποδέχθηκε. Στο νησί, σήμερα εκτελούνται έργα σημαντικά, την ώρα που άλλα δρομολογήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν και ξεκινούν στο άμεσο μέλλον. Στην Μήλο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω την Ενωση Γονέων ενός σχολείου, αυτού των Πολλωνίων, και να μιλήσω μαζί τους για τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε για τα σχολεία μας, για την Παιδεία. Για το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Σχολικών Μονάδων που πρώτη Περιφέρεια στην ιστορία του θεσμού φτιάξαμε για να βοηθήσουμε τους Δήμους μας στην αρμοδιότητα συντήρησης που έχουν, για τα νέα σχολεία για τα οποία εξασφαλίσαμε πόρους, για τον εξοπλισμό όλων των σχολείων μας για τα οποία επίσης εξασφαλίσαμε τους πόρους και βέβαια για την στελέχωση τους για την οποία η πολιτική μας λειτουργία οδήγησε στην κάλυψη κενών θέσεων με το μεγαλύτερο ποσοστό προσλήψεων πανελλαδικά. Να μιλήσουμε με τους πολίτες για όσα, στην πράξη και όχι στα λόγια, κάνουν την ζωή μας καλύτερη ✌️

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Χατζημάρκος στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares