Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 09:49

Νάξος - Ευδοκία Κατσάνη: Με πάθος και εμπειρία για να προσφέρω στον τόπο μου

Μετά από μία τετραετία με έντονη δραστηριότητα η Ευδοκία Κατσάνη, θέτει και πάλι τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, και την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Η Ευδοκία Κατσάνη, δούλεψε σκληρά και αθόρυβα, έχοντας ως στόχο την επίλυση σημαντικών θεμάτων της περιφερειακής ενότητας Νάξου, όπου πολλές από τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας ήρθαν μετά από δικές της παρεμβάσεις. 

Η κ. Κατσάνη, επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή σε πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη της πανίδας και τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων της Νάξου.

Σε παλαιότερη δήλωσή της, με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να πορευτεί για ακόμα μια θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα να συνεισφέρω με ενθουσιασμό και αγάπη για τα νησιά μας, στην προσπάθεια του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Στόχος μας το Νότιο Αιγαίο να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, με περισσότερες ευκαιρίες για τους νησιώτες.

Τα χρόνια που πέρασαν, η Περιφέρεια έκανε σημαντικό έργο στα νησιά μας, σχολεία, αθλητικούς χώρους, ενίσχυση επενδύσεων, έργα υποδομής, αξιοποίησε τα κονδύλια της Ε.Ε., ούσα η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας σε απορρόφηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων και βοήθησε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες προκλήσεις, όπως αυτή της πανδημίας.

Τα νησιά μας αναπτύσσονται. Υπάρχουν ακόμα πολλά έργα να γίνουν ακόμη.

Παραμένω πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου για να βοηθήσω και να προωθήσω τις λύσεις στα προβλήματα του καθενός και του τόπου μας.

Συνεχίζω και σε αυτές τις εκλογές να συμμετέχω με το ίδιο πάθος και με μεγαλύτερη πλέον εμπειρία στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου στηρίζοντας την πολιτική των έργων που έχει χαράξει για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, στα νησιά μας, βάζοντας πάντα μπροστά το κοινό καλό, βάζοντας Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Τι δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος:

Ο νυν περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στη προσωπική του σελίδα ανέφερε: ” Συνεχίζουμε Ευδοκία Κατσάνη. Με το πάθος που ξεκινήσαμε. Με την αφοσίωση που παραδειγματικά επιδείξαμε.

Με το δικό μας σχέδιο. Αυτό που έχει κύρια συστατικά την ευθύνη, την αλήθεια, την δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα.

Συνεχίζουμε Ευδοκία, με τον αφοπλιστικό αυθορμητισμό σου, που αναδεικνύει την πολιτική ως τέχνη της αλήθειας και όχι της “διαχείρισης”. Με τη γνήσια στάση σου και την καθαρή φωνή σου, που μας δίνει δύναμη.
Συνεχίζουμε ακούραστοι στον δρόμο που έφερε τα νησιά μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, της προόδου, της καινοτομίας, της ανάπτυξης. Που έφερε λύσεις, έκοψε γόρδιους δεσμούς. Στον δικό μας δρόμο, #mprosta ”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares