Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 00:34

Γιώργος Χατζημάρκος: Η Νάξος, έχει αποφασίσει να παραμείνει #mprosta [vid]

Ένα όμορφο βίντεο με την επίσκεψη του στη Νάξο και επαφές που είχε με απλό κόσμο δημοσίευσε στο προφίλ του ο υπ. Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Στις 8 Οκτωβρίου, επιλέγουμε πορεία.
Στις 8 Οκτωβρίου, επιλέγουμε δρόμο.
Ευχαριστώ τη Νάξο για την θερμή υποδοχή και την αποδοχή του μηνύματος μας. Η Νάξος, έχει αποφασίσει να παραμείνει #mprosta !
Η πολιτική που έβαλε τα νησιά μας στην τροχιά της ανάπτυξης με τον μεγαλύτερο ρυθμό στην Ευρώπη, η πολιτική που αγκάλιασε όλα τα επίπεδα της νησιωτικότητας, είναι η δική μας πολιτική. Αυτή που έβαλε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αγωνίστηκε για τις ανάγκες του και το μέλλον του. Αυτή που έφερε επαγγελματισμό και σχέδιο στην τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια στον πρωτογενή τομέα με την συνεχή προώθηση παραγωγών και προϊόντων σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ευχαριστώ τη Νάξο για την απόφαση να συνεχίσουμε μαζί μια πορεία ανάτασης που κάνει την ζωή μας καλύτερη», αναφέρει στο μήνυμα του. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Στις 8 Οκτωβρίου, επιλέγουμε πορεία. Στις 8 Οκτωβρίου, επιλέγουμε δρόμο. Ευχαριστώ τη Νάξο για την θερμή υποδοχή και την αποδοχή του μηνύματος μας. Η Νάξος, έχει αποφασίσει να παραμείνει #mprosta ! Η πολιτική που έβαλε τα νησιά μας στην τροχιά της ανάπτυξης με τον μεγαλύτερο ρυθμό στην Ευρώπη, η πολιτική που αγκάλιασε όλα τα επίπεδα της νησιωτικότητας, είναι η δική μας πολιτική. Αυτή που έβαλε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αγωνίστηκε για τις ανάγκες του και το μέλλον του. Αυτή που έφερε επαγγελματισμό και σχέδιο στην τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια στον πρωτογενή τομέα με την συνεχή προώθηση παραγωγών και προϊόντων σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία. Ευχαριστώ τη Νάξο για την απόφαση να συνεχίσουμε μαζί μια πορεία ανάτασης που κάνει την ζωή μας καλύτερη✌️

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Χατζημάρκος στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares