Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 00:22

Η Monterock International στηρίζει σθεναρά το 2ο Mykonos Running Festival

Καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του 2ου Mykonos Running Festival θα έχει η Monterock International ως Χρυσός Χορηγός για τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, αποτελώντας μια τριήμερη δρομική γιορτή με επίκεντρο την υγεία και τον αθλητισμό, αλλά και με πλούσιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες παράλληλα για να απολαύσουν όλες μαζί οι οικογένειες.

Η Monterock International είναι μια προοδευτική, πολυεθνική, εταιρεία χαρτοφυλακίου ιδιωτικών κεφαλαίων με ισχυρή παγκόσμια παρουσία, η οποία αντικατοπτρίζεται στο ποικίλο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο. Με 25 χρόνια εμπειρίας σε πολλές βασικές αγορές, η Monterock International είναι ένας αξιόπιστος και καινοτόμος επενδυτικός εταίρος με έμφαση στις επενδύσεις σε βασικούς τομείς, όπως η φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα ακίνητα, η χρηματοδότηση και η βιώσιμη βιομηχανική τεχνολογία.

Αναφερόμενος στην υποστήριξη του 2ου Mykonos Running Festival, ο κ. Πέτρος Στάθης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, προωθεί μια προσέγγιση στην κοινωνική ευθύνη που επικεντρώνεται κυρίως σε τοπικούς σκοπούς, ειδικά σε περιοχές όπου βρίσκονται τα έργα χαρτοφυλακίου της Monterock: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που χορηγούμε και συμμετέχουμε στο Mykonos Running Festival για δεύτερη συνεχή χρονιά, προώθηση του αθλητικού τουρισμού στο νησί. Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ενωθούμε ως κοινότητα και να γιορτάσουμε τη φυσική ομορφιά, τη μοναδικότητα και τα διαφορετικά πολιτιστικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου».

Το 2ο Mykonos Running Festival θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με την τελετή του Αγώνα Ειρήνης, μεταφέροντας επίκαιρα μηνύματα ειρήνης και διαλόγου μεταξύ των λαών. Θα ακολουθήσει η επίσημη Τελετή Έναρξης της εκδήλωσης. Οι δράσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου όπου οι παράλληλες εκδηλώσεις και ο ενθουσιασμός θα κορυφωθούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο - Mykonos Gold (ώρα έναρξης 09:00). Αυτός ο αγώνας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία τρεξίματος στα πιο όμορφα σημεία του πιο δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, θα υπάρχουν και τα 10.000μ. Αγώνας Δρόμου - Mykonos Run (ώρα έναρξης 08:45), ο οποίος βρίσκεται σε παραθαλάσσια διαδρομή με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και απευθύνεται σε πρωταθλητές και δρομείς μεσαίου επιπέδου. Τέλος, αργότερα μέσα στην ημέρα θα διεξαχθούν και τα 2.500μ. Αγώνας Δρόμου - Mykonos Family Fun (ώρα έναρξης 12:00), μια διαδρομή άθλησης, ψυχαγωγίας και τουρισμού για οικογένειες που μπορούν να απολαύσουν μαζί, μια πραγματική δρομική περιήγηση στη Μύκονο.

Μεταξύ άλλων, οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, πρόγραμμα Παιδικού Αθλητισμού, ολιστικό πρόγραμμα ευεξίας, διοργάνωση μουσικής συναυλίας και beach party προς τιμήν των δρομέων, τοπικό φεστιβάλ γαστρονομίας, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους, καθώς και ποικίλες άλλες δραστηριότητες που θα μετατρέψουν το φεστιβάλ σε μια αξέχαστη φθινοπωρινή εμπειρία αθλητισμού και πολιτισμού.

Το Mykonos Running Festival διοργανώνεται από τον Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με τη ΜΕΑΣ Τρίτων, διοργανώτρια του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες είναι και συνεργαζόμενες διοργανώσεις, καθώς και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και πλήθους θεσμικών και εθελοντικών φορέων στήριξης. Η διοργάνωση είναι τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίου και Τρεξίματος Αποστάσεων της AIMS και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) σε αγωνιστικές διαδρομές που φέρουν την επίσημη πιστοποίησή της.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης, https://www.mykonosrunningfestival.org/. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares