Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 16:08

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβολή στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής. Μόνο το Ελλάς Σύρου - ΑΕΡΑ θα γίνει

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες και σχετίζονται με την αγωνιστική δραστηριότητα που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές σαββατοκύριακο (9-10/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά από εντολή του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παν. Μπαλτάκου, η ΕΠΟ προχωράει στην αναβολή της πρεμιέρας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στην οποία βρίσκονται περιοχές της ελληνικής επικράτειας από τις έντονες βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σύντομα πρόκειται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, στην οποία θα αποσαφηνιστεί αν η απόφαση αφορά και στις διοργανώσεις των τοπικών Ενώσεων, αλλά και γενικότερα στις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

Παρότι αναβληθηκε η πρεμιέρα της Γ Εθνικής το σημερινό ματς που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στην Ελλάδα Σύρο με την ΑΕΡΑ Αφάντου θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ομάδα της Ρόδου έχει ταξιδέψει κανονικά στο νησί της Σύρου και αφού η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο δεν υπήρχε λόγος αναβολής του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι σε 1 ωρα το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στο ενωσιακό γήπεδο Κυκλάδων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares