Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 11:00

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση του Μανώλη Καβάλλη στο Επαρχείο Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου

Τις υπηρεσίες του Επαρχείου Πάρου επισκέφτηκε σήμερα ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Ο Μανώλης Καβάλλης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Επαρχείου, τις πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη και τις δυνατότητες συνεργασίες του Επαρχείου με τις Δημοτικές Αρχές των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα νέα έργα που σχεδιάζονται και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ της νέας περιόδου 21/27 και τη δυνατότητα έγκαιρης και αποτελεσματικής υλοποίησης τους, μέσω της ενδυνάμωσης των υπηρεσιών του Επαρχείου, ώστε να συνεχιστεί η θετική πορεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που διαθέτει από τα υψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης στη χώρα.

Συζητήθηκαν αναλυτικά τα έργα σε σχεδιασμό και εξέλιξη όπως η ασφαλτόστρωση στο περιφερειακό δίκτυο που θα συνεχιστεί μέσα Σεπτεμβρίου και την επέκταση δικτύου ύδρευσης στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο

Σε δήλωση του ανέφερε ……η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελεί μία από τις πλέον ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα συνεχίσουμε αυτήν την θετική πορεία, με στόχο η ανάπτυξη αυτή να έχει αντίκρισμα για κάθε πολίτη των νησιών μας. Θα ενδυναμώσουμε το ανθρώπινο δυναμικό του Επαρχείου μας, με νέα σύγχρονα εργαλεία και ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους κατοίκους των νησιών μας άμεσα και αποτελεσματικά. Θα ενδυναμώσουμε τις συνέργειες μεταξύ Επαρχείου και δημοτικών υπηρεσιών με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων….

Τέλος, ευχαρίστησε για τη γόνιμη συνεργασία και τα επτά στελέχη του Επαρχείου Πάρου-Αντιπάρου και υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του θα εργαστεί σκληρά για την ενδυνάμωση της στελέχωσης σε προσωπικό και των παρεχόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου-Αντίπαρου.

Μανώλης Καβάλης facebook: 

2

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares