Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 11:59

Έβαλε μπρος τις μηχανές ο Πανναξιακός [pics-vid]

Με αρκετές απουσίες λόγω της τουριστικής περιόδου που βρίσκεται ακόμα σε υψηλά επίπεδα ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 28/8 την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Πανναξιακός.

Ξεκινώντας από την καθιερωμένη ομιλία στα αποδυτήρια, τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής, Μιχάλης Αγγελής, όσο και ο προπονητής, Γιώργος Μοστράτος, έδωσαν το στίγμα για την υψηλή στόχευση που θα έχει για ακόμη μία χρονιά ο σύλλογος.

AGGELIS MOSTRATOS OMILIA

Ο Γιώργος Μοστράτος που θα έχει στο πλάι του ως γυμναστή, έναν από τους καλύτερους, τον Πέτρο Σιδερή, σήκωσαν τα μανίκια πιάνοντας δουλειά καθώς στόχος είναι η ανδρική ομάδα να φτάσει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

NOSTRATOS SIDERIS

Φυσικά, από την πρώτη της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος, Γιάννης Πολυχρονάκος, ο οποίος από την πλευρά του πράττει τα δέοντα ώστε ο Πανναξιακός να μείνει και φέτος εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κορυφή. Στη φωτογραφία, με τον Μιχάλη Αγγελή, καταστρώνουν το πλάνο, ενώ παραδίπλα, ο ακούραστος Νίκος Στεφάνου απαθανατίζει υλικό για την προβολή του συλλόγου.

POLICHRONAKOS STEFANOU

Αρκετά και τα νέα πρόσωπα, ειδικά ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου, που φέτος θα αγωνίζονται στον Πανναξιακό, λόγω της συγχώνευσης των ανδρικών ομάδων των δύο συλλόγων. Όχι, ο Γιάννης Κούτρος που διακρίνεται στη φωτογραφία δεν μεταγράφηκε στον Πανναξιακό (τουλάχιστον ακόμα), αλλά έχει μπει στις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά. Η προπόνηση φυσικά είναι ανοιχτή και σε άλλα παιδιά που ανήκουν στον ΠΑΣ Νάξου ή στον Πανναξιακό και αγωνίζονται εκτός νησιού.

pannaxiakos proti 3

Και φυσικά όλο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, αν ο κινητήριος μοχλός του Πανναξιακού, Μιχάλης Χαμηλοθώρης δεν ήταν εκεί από νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να λειτουργήσουν όλα τέλεια και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι πραγματικά προπονούνται σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Πανναξιακός.

 

 

Πανναξιακός, πρώτη προπόνηση. Όπως πάντα όλα στην εντέλεια απόπ τον ακούραστο Michalis Chamilothoris Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC #pannaxiakos #naxos

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023

 

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023

 

 

Πρώτη Πανναξιακού

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares