Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 21:25

Επιστρέφει δυνατός στον Παμμηλιακό ο Παρασκευάς Μαυρογιάννης

Μετά από μία μικρή παύση με τον τραυματισμό που είχε, ο ταλαντούχος Παρασκευάς Μαυρογιάννης επιστρέφει δριμύτερος και αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο ρόστερ του φετινού Παμμηλιακού.

Η ανακοίνωση:

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας μας, ο Παρασκευάς Μαυρογιάννης, δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. 
Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περσινή χρονιά, διακόπηκαν από την ατυχία του τραυματισμού του. Φέτος, αναμένεται να παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Εμείς, του ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη ατυχία στη ζωή του, να είναι δυνατός και υγιής και να πετύχει τους στόχους του, με τον Παμμηλιακό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκ της διοικήσεως

Οι πρώτες δηλώσεις του Παρασκευά Μαυρογιάννη

«Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα λόγω του τραυματισμού που είχα. Δεν το παράτησα όμως ούτε λεπτό γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι που αγαπάω και παίζω από μικρό παιδί. Είμαι αισιόδοξος για φέτος, γιατί έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που μπορεί να μας εξελίξει και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι η χρονιά να πάει καλά για την ομάδα μας»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares