Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 11:57

Φώσκολος για Αίαντα Σύρου: «Συριανό κορμό με «κράμα μικρών και μεγαλύτερων»

Ο Αίαντας Σύρου έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό «πάρε δώσε» του καλοκαιριού, καθώς απέκτησε τους Βαγγέλη Νομικό και Σπύρο Μάιπα από την Ελλάς Σύρου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που ίσως προκαλέσουν αίσθηση. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος σε δηλώσεις του τονίζει πως στόχος είναι μακροπρόθεσμα η ομάδα να πλαισιώνεται με Συριανούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο logotypos.gr

: «Θέλουμε η ομάδα να αποτελείται από ένα «κράμα» μικρών και μεγάλων αθλητών. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών και πλάι τους να μπουν επίσης Συριανά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Το πλάνο μας είναι 5ετές και στοχεύουμε τα επόμενα χρόνια να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει ισχυρό Συριανό κορμό, που με την προσθήκη 3-4 καλών αθλητών θα πρωταγωνιστήσει».

Τέλος ο κ. Φώσκολος μίλησε και για την στήριξη του κόσμου και των χορηγών τονίζοντας: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πολλοί χορηγοί που θα μπουν στο πλευρό μας. Ξέρετε ότι με υποστηρίζουν πολλοί εμένα. Επίσης θα βγουν σε διαθεσιμότητα και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα έχουμε μια ομάδα καλή»

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares