Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:45

Τέσσερις παίκτες από την Κ16 των Κανονιέρηδων στην Ελλάς Σύρου

Η ακαδημία των Κανονιέρηδων Σύρου έχει τα τελευταία χρόνια από τα πιο ταλαντούχα παιδιά στην κατηγορία Κ16, κάτι που μαρτυρά και η συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάς Σύρου επέλεξε τα παιδιά της Βαλένθια να πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Με ανακοίνωση της η ακαδημία της Βαλένθια εύχεται καλή επιτυχία στους Δημήτρη Ρούσσο, Ρομέο Μεντρί, Περικλή Κουκουλά και Αντώνη Ρηγούτσο….

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ακαδημία της Βαλένθια Σύρου (Κανονιέρηδες) στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Συριανού και Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, αλλά και της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή των νεαρών ποδοσφαιριστών της, Δημήτρη Ρούσσου, Ρομέο Μεντρί, Περικλή Κουκουλά και Αντώνη Ρηγούτσου στην ομάδα της Ελλάς Σύρου, η οποία θα αγωνίζεται φέτος στη Γ΄ εθνική κατηγορία συμβάλλοντας και εμείς από τη μεριά μας στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του Συριανού ποδοσφαίρου με τη δημιουργία και στελέχωση των ομάδων με Συριανούς ποδοσφαιριστές.

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την ακαδημία μας η επιλογή των παραπάνω ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Ελλάς Σύρου αφού δείχνει το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έχουν όλα τα εφόδια και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την προσπάθειά της στη Γ΄ εθνική.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και του γονείς του για τη επιτυχία τους. Δημήτρη, Ρομέο, Περικλή και Αντώνη σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σας πορεία, με υγεία και μη σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Η διοίκηση ο τεχνικός διευθυντής και οι προπονητές της Ακαδημίας της Βαλένθια.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares