Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 19:55

O AOΠ τη νίκη, ο ΑΟ Σερίφου τις εντυπώσεις

aop-serifos-22-10-2012-0

Σε μια αγχωτική νίκη έφτασε ο ΑΟ Πάρου με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Ο ΑΟ Σερίφου που ταξίδεψε με περίπου 15 φίλους του στην Πάρο, πάλεψε και στάθηκε αρκετά καλά και ίσως να ζητούσε κάτι παραπάνω αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί με το οφσάιντ στις αντεπιθέσεις τους.

aop-serifos-22-10-2012-1

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Χρήστου Καραγιαννιώτη. Η πρώτη καλή φάση για τον ΑΟΠ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 16' και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε αντικατασταθεί ο αρχηγός Αρκουλής από τον σκόρερ Τσόκα. Η φάση ξεκίνησε με σουτ του Άσκο στο δοκάρι του Βαλσαμάκη και προβολή του Τσόκα για το 1-0. Η Σέριφος προσπάθησε να αντιδράσει στο 22' όταν ο Α. Βαλσαμάκης με ένα γυριστό εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ΑΟ Πάρου είχε την κυκλοφορία και στο 25' ο Καβάλης είχε γυριστό άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 36' ο Άσκο με προβολή μετά από γύρισμα του Μουλά δε μπόρεσε να σκοράρει, αλλά οι φίλαθλοι των γηπεδούχων πανηγύρισαν στο 37' όταν ο Ζουμής μπήκε από αριστερά και σούταρε για το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 40' πήγε να σκοράρει έξυπνα από τα 40 μέτρα όταν είδε τον Κ. Βαλσαμάκη εκτός εστίας έπειτα από διώξιμο, αλλά έστειλε ψηλά τη μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν βγήκαν στην επίθεση πολλές φορές, παρόλα αυτά οι φίλαθλοι τους τούς χειροκρότησαν σε κάθε θετική ενέργεια και κλέψιμο.

aop-serifos-22-10-2012-2 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, που πανηγύρισαν έξαλλα. Ο Χαριστός φάνηκε να ελέγχει τη μπάλα όμως ο Ράμπιας πετάχτηκε και την έσπρωξε στα δίχτυα αναπτερώνοντας τις ελπίδες για κάτι θετικό. Στην επόμενη φάση, στο 50', ο Μποφίλιος πετάχτηκε στην αντεπίθεση όμως κόπηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Το ίδιο συνέβη με τον ίδιο παίκτη άλλες δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΑΟ Σερίφου είχε την κυκλοφορία όμως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν είχε άλλες αξιόλογες φάσεις πέρα από ένα σουτ του Γαβαλά που πέρασε άουτ στο 80'. Στο 73' ο ΑΟ Σερίφου έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ρώτας για διαμαρτυρία. 

aop-serifos-22-10-2012-3

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Μποφίλιος ο οποίος έτρεχε αδιάκοπα πάνω κάτω και μοίραζε σωστά τη μπάλα. Αξιέπαινη όλη η προσπάθεια των παικτών της Σερίφου και των φιλάθλων τους οι οποίοι λόγω των ακτοπλοϊκών συνδέσεων χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν δυο μέρες στην Πάρο. Επόμενος αγώνας τους στη Σέριφο με τον εκ των πρωτοπόρων Παμμηλιακό ενώ ο ΑΟΠ θα ταξιδέψει στη Σύρο για την αναμέτρηση με τον έτερο πρωτοπόρο, Άγιαξ.

aop-serifos-22-10-2012-4

ΑΟ Πάρου (Λάππη Αρ.): Χαριστός, Μουλάς, Σένκα, Καβάλης (76' Δαφερέρας), Γαβαλάς, Ζουμής (67' Κασιμάτης), Μπάλιος, Νίκας Ι., Άσκο, Τσαντουλής, Αρκουλής (15' Τσόκα)

ΑΟ Σερίφου (Κοτσίκος Αλ.): Βαλσαμάκης Κ., Γαβριήλ (54' Λιβανιός Μιχ.), Γεροντάρης Φ., Γεροντάρης Ι., Λιβανιός Μαρ., Παρίσης, Ρώτας, Μαγουλάς, Βαλσαμάκης Α. (33' Αντωνάκης), Ράμπιας, Μποφίλιος.


ΑΟΠ-ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ 2-1 (ΦΩΤΟΣ) από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares