Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 13:01

Επέστρεψε στον ΑΟ Πύργου και συνεχίζει για 3η χρονιά ο Βασίλης Μαναριώτης

Με περίσσιο ταλέντο που τον κάνει έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στις Κυκλάδες, ο Βασίλης Μαναριώτης θα προσφέρει για ακόμη μία χρονιά τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Πύργου.

Πέρυσι, λόγω της απόσυρσης από το πρωτάθλημα λόγω του μητρώου ο Μαναριώτης μετακόμισε στον ΑΣ Σαντορίνης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Πανθηραϊκό και τον Πανναξιακό, επίσης σε ΠΑΣ Κόρινθο, Αστέρα Βλαχιώτη, Ήφαιστο Νικαίας, ΑΠΟ Κερατσίνι, Μεγαλόπολη, Προοδευτική, Δόξα Πειραιά και ΑΕ Νίκαια.

Η ομάδα της Σαντορίνης γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Βασίλης Μαναριώτης επιστρέφει στην ομάδα μας και θα φορά τη φανέλα του ΑΟ Πύργου και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Βασίλης, με εξαίρεση το β' εξάμηνο της περσινής χρονιάς όπου αγωνίστηκε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020, θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδας, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαπιστώθηκε για ακόμα μία φορά απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Πανθηραϊκό και τον Πανναξιακό, επίσης σε ΠΑΣ Κόρινθο, Αστέρα Βλαχιώτη, Ήφαιστο Νικαίας, ΑΠΟ Κερατσίνι, Μεγαλόπολη, Προοδευτική, Δόξα Πειραιά και ΑΕ Νίκαια.

Συστάσεις για τον Βασίλη δεν χρειάζονται, καθώς όλη γνωρίζουμε την αξία του, που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στις Κυκλάδες.

Βασίλη, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου 

 

 

?Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Βασίλης Μαναριώτης επιστρέφει στην ομάδα μας και θα φορά τη φανέλα του ΑΟ Πύργου και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. ?Ο Βασίλης, με εξαίρεση το β' εξάμηνο της περσινής χρονιάς όπου αγωνίστηκε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020, θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδας, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαπιστώθηκε για ακόμα μία φορά απόλυτη ταύτιση απόψεων. ?Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Πανθηραϊκό και τον Πανναξιακό, επίσης σε ΠΑΣ Κόρινθο, Αστέρα Βλαχιώτη, Ήφαιστο Νικαίας, ΑΠΟ Κερατσίνι, Μεγαλόπολη, Προοδευτική, Δόξα Πειραιά και ΑΕ Νίκαια. ?Συστάσεις για τον Βασίλη δεν χρειάζονται, καθώς όλη γνωρίζουμε την αξία του, που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στις Κυκλάδες. ❤Βασίλη, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες. Basilis Manariotis #pyrgossantorinigreece #pyrgos #aopyrgoy #epskykladon #santoriniisland #santorinigreece #ao_pyrgou #manariotis

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares