Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 00:14

Στο Φιλώτι με οικοδέσποινα την Ευδοκία Κατσάνη η πρώτη κυρία της χώρας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Οι διακοπές της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη Νάξο συνεχίζονται.

Η πρώτη πολίτης της χώρας μας δηλώνει λάτρης του νησιού της Νάξου, ενώ όσοι την έχουν συναντήσει μιλάνε με πολύ θερμά λόγια για την προσωπικότητα της, το πόσο προσιτή είναι στον κόσμο, αλλά παράλληλα και τον σεβασμό που και την απλότητα αποπνέει.

Σημερινός της προορισμός ήταν το Φιλώτι, όπου δείπνησε στο διακεκριμένο εστιατόριο  ''Platanos'' ιδιοκτησίας του Γιώργου Κατσάνη, αδελφού της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων, κυρίας Ευδοκίας Κατσάνη.

Η Ευδοκία Κατσάνη, που διευθύνει τις επιχειρήσεις στο πλάι του αδελφού της, υποδέχτηκε με χαρά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ιδιαίτερη χαρά.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ της:

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στον Πλάτανό μας Platanos - The Puressence Cafe την αυτής εξοχότητα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία μας τίμησε με την παρουσία της για το βραδινό της δείπνο.

Απλή, λιτή και καλοσυνάτη η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας δηλώνει φανατική θαυμάστρια του νησιού μας, το οποίο επιλέγει για ακόμα μια χρονιά για τις καλοκαιρινές διακοπές της!

Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών της και την ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση της!

 

 

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στον Πλάτανό μας Platanos - The Puressence Cafe την αυτής εξοχότητα Πρόεδρο της...

Δημοσιεύτηκε από Eudokia Katsani στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares