Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 22:20

Ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Σαλέπης από τον Παμμηλιακό

Ο Μιχάλης Σαλέπης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παμμηλιακού, με την ομάδα της Μήλου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ικανός τεχνικός που έρχεται από την ΠΑΕ Άρης στη Μήλο, βρίσκεται ήδη στο νησί, όπου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη και παράλληλα έχει αρχίσει τις επαφές προκειμένου να οργανώσει την προετοιμασία των τμημάτων.

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού:

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κάτοχο UEFA B Μιχάλη Σαλέπη.

Μετά από συζητήσεις, όπου διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας, ο Μιχάλης Σαλέπης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, την θέση του Τεχνικού Διευθυντή - επικεφαλής της ακαδημίας μας, όπως και των αγωνιστικών αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας.

Έρχεται στη Μήλο έπειτα από πενταετή παρουσία στα τμήματα Κ14 και Κ19 της ΠΑΕ Άρης, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και τρόπου λειτουργίας.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής σε ανδρικές ομάδες, όπως ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου, ΠΑΟΝΕ, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ατρόμητο Πλαγιαρίου, ΧΑΝΘ και ΑΟ Καρδίας.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Σαλέπη στην Μήλο και τον Παμμηλιακό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού 

 

 

 

⚽Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κάτοχο UEFA B Μιχάλη Σαλέπη. ✔Μετά από...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares