Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 21:10

Άνετο πέρασμα από Μπατσί για την Στενή

ydrousa-steni-21-10-2012-0

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μπατσίου διεξάχθηκε ο αγώνας της Υδρούσας απέναντι στην ομάδα τις Τήνου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρξαν δεν επηρέασε τους φίλαθλους της Υδρούσας να είναι παρόν στο γήπεδο.

Το παιχνίδι ήταν έντονο και δυνατό και σημειώθηκαν πολλά τέρματα μιας και το σκορ τελείωσε 2-5 υπέρ τις Στενής. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά η Υδρούσα πάτησε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ, τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά για τους "νερουλάδες" όταν στο 20' με ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και λάθος του Καρέλη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

ydrousa-steni-21-10-2012-1

Το παιχνίδι συνέχιζε με τους παίχτες τις Υδρούσας να πιέζουν αλλά δέκα λεπτά αργότερα στο 30' ύστερα από ένα στενό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για την ομάδα της Τήνου, το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ζαλώνης ο οποίος και ευστόχησε κάνοντας το 0-2, και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Υδρούσα μπήκε πολύ δυναμικά και έψαχνε το γκολ με διάφορες ευκαιρίες, το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Υδρούσα αφού πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά από μια αντεπίθεση της Υδρούσας ο Μουστάκας με ένα ωραίο σουτ από την κλειστή γωνία έκανε το 1-2. Δυο λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε "πέναλτι" για την ομάδα της Τήνου πράγμα που αυτό το πέναλτι δεν υπήρχε! εκτελεστής αυτού του "πέναλτι" ήταν πάλη ο Ζαλώνης που ευστόχησε και πάλη κάνοντας το 1-3.

ydrousa-steni-21-10-2012-2

Η Υδρούσα αντέδρασε και αμέσως μετά από δυο λεπτά ο Πρινιοτάκης με μια κεφαλιά έκανε το 2-3. Η Υδρούσα συνέχιζε να πιέζει καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε αφού στο 70' ύστερα από σέντρα του Φώσκολου ο Ζαλώνης με κεφαλιά έκανε το 2-4.

7' λεπτά αργότερα η Στενή κερδίζοντας ένα ακόμη πέναλτι έκανε το τελικό 2-5 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση του Ζαλώνη Μάρκου. 

ydrousa-steni-21-10-2012-3 

Α.Ο ΥΔΡΟΥΣΑΣ: Καρέλης, Βολίκας, Θωμάς, Τσαγκαλίδης, Μπαλάσκας, Μανάλης, Χένα, Κιοσέ, Βλάμης, Μουστάκας, Πρινιοτάκης 

Α.Ε ΣΤΕΝΗΣ: Φώσκολος, Ζαλώνης, Παλαμάρης, Λειβαδάρης, Ζαλώνης Μάριος, Ζαλώνης Μάρκος, Φώσκολος Γ, Φώσκολος Σ, Δεσύπρης, Ζαλώνης Γ, Φώσκολος Γιώργος 

ydrousa-steni-21-10-2012-4

Επιμέλεια: Αυγέρης Μανδαράκας  

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares