Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 19:59

Μανώλης Νομικός: Χρωστάμε πολλά στον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο. Στόχος μας ο αθλητισμός και το καλό κλίμα

«Αθόρυβος» και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες ο πρόεδρος του ΑΟ Πύργου Μανώλης Νομικός αποτελεί τον στυλοβάτη του συλλόγου της Σαντορίνης και έναν ιδανικό παράγοντα που λειτουργεί με γνώμονα το καλό του αθλητισμού στο χωριό του και κατ επέκταση του νησιού του.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του ο πρόεδρος του ΑΟ Πύργου μίλησε στο sportcyclades.gr για την ακαδημία που έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας, αποδίδοντας τα εύσημα στον άνθρωπο που οργάνωσε το πρότζεκτ, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο.

«Όπως έχω ξαναπεί, σκοπός μας είναι τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αθλούνται με κάθε τρόπο. Στην ακαδημία μας έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αυτό οφείλεται καθαρά στην οργάνωση του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου. Είναι όλο δικό του και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό που έχει κάνει», είπε ο Μανώλης Νομικός, που συνέχισε να εξάρει την προσφορά του κ. Κωνσταντόπουλου και στην ανδρική ομάδα.

«Ο Αλέξης είναι μέλος της οικογένειας μας και έχει προσφέρει πολλά. Του χρωστάμε πολλά για όσα έχουμε καταφέρει και στην ανδρική ομάδα, αφού είναι αυτός που έχει βάλει τις βάσεις».

Η ικανοποίηση για την εξέλιξη της ακαδημίας και η συνεργασία με το δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, είναι φανερή και για τον πρόεδρο της ομάδας που είπε σχετικά:

«Αυτό που έγινε στην ακαδημία μας σε ένα χρόνο είναι απίστευτο. παρόλο που δεν έχουμε δικό μας γήπεδο και υποδομές καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Αναφορικά με τους στόχους της επόμενης σεζόν, ο Μανώλης Νομικός κράτησε χαμηλά τους τόνους, λέγοντας: «Πάντα ο στόχος μας είναι ο αθλητισμός, το οικογενειακό κλίμα και φυσικά να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Αν πετύχουμε όλα αυτά τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει είναι ευσπρόεδεκτο».

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares