Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 21:12

Το ''κανόνι'' Παναγιώτης Παυλόπουλος «οπλίζει» με την Ελλάς Σύρου και στη Γ' Εθνική

Με 80 γκολ στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Παυλόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι από εκείνους που θα συνέχιζαν τη συνεργασία τους με την Ελλάς Σύρου και τη νέα σεζόν.

Το ''κανόνι'' της Ελλάς Σύρου, τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παυλόπουλο. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν κάτοικος Σύρου θα παραμείνει ο 29χρονος «γκολτζής».

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Παυλόπουλος έχει γεννηθεί το 1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά τον οποίο βοήθησε να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Ακολούθησε η Κύπρος Κορυδαλλού, όπου σε τρία χρόνια κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 37 φορές και μετά αγωνίστηκε με τον Καραβά, έχοντας 15 γκολ σε 28 ματς.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Παυλόπουλος ξεπέρασε τα 80 γκολ με την Ελλάς και θα αποτελέσει και φέτος τη «δύναμη» της ομάδας μας στην επιθετική της γραμμή.

Του ευχόμαστε υγεία και ραντεβού στο γήπεδο την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares