Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:26

Που συνεχίζει ο Κώστας Μανωλάς;

Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανναξιακού και συνέχισε με επιτυχία την πορεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ρόμα και Νάπολη, τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Σάρτζα. Ο Κώστας Μανωλάς μάλιστα είχε 26 συμμετοχές την περσινή χρονιά με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

   Αν και ο  Ναξιώτης ποδοσφαιριστής πρόκειται να ενσωματωθεί με την ομάδα του, την Αλ Σάρτζα, στην προετοιμασία της επί του αυστριακού εδάφους, πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέλλον του στον συγκεκριμένο σύλλογο μπορεί και να είναι αβέβαιο.   Ο Κώστας Μανωλάς συγκεκριμένα έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι δρόμοι τους δεν αποκλείεται και να χωρίσουν.

   Η Γαλατασαράι τώρα, ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί έναν από τους βασικούς της στόχους. Ο 32χρονος Ναξιώτης αμυντικός πρέπει βέβαια πρώτα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, για να ξεκινήσουν οι όποιες επίσημες συζητήσεις του με τους Τούρκους, κάτι το οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.              

   Ενώ πάντως αρχικά φαινόταν ότι ο Κώστας Μανωλάς οδεύει προς την Γαλατασαράι, τα γεγονότα των τελευταίων ωρών δείχνουν ότι το κλίμα έχει αντιστραφεί υπέρ της νυν ομάδας του.  Όποια κι αν είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε να έχει μία ακόμα δημιουργική χρονιά στην πλούσια καριέρα του.  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares