Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 12:04

Νάξος: Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο για δεύτερη φορά η Ευδοκία Κατσάνη

Την εκ νέου υποψηφιότητα της Ευδοκίας Κατσάνη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Η κ. Κατσάνη, επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή σε πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη της πανίδας και τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων της Νάξου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί για ακόμα μια θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα να συνεισφέρω με ενθουσιασμό και αγάπη για τα νησιά μας, στην προσπάθεια του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Στόχος μας το Νότιο Αιγαίο να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, με περισσότερες ευκαιρίες για τους νησιώτες.

Τα χρόνια που πέρασαν, η Περιφέρεια έκανε σημαντικό έργο στα νησιά μας, σχολεία, αθλητικούς χώρους, ενίσχυση επενδύσεων, έργα υποδομής, αξιοποίησε τα κονδύλια της Ε.Ε., ούσα η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας σε απορρόφηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων και βοήθησε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες προκλήσεις, όπως αυτή της πανδημίας.

Τα νησιά μας αναπτύσσονται. Υπάρχουν ακόμα πολλά έργα να γίνουν ακόμη.

Παραμένω πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου για να βοηθήσω και να προωθήσω τις λύσεις στα προβλήματα του καθενός και του τόπου μας.

Συνεχίζω και σε αυτές τις εκλογές να συμμετέχω με το ίδιο πάθος και με μεγαλύτερη πλέον εμπειρία στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου στηρίζοντας την πολιτική των έργων που έχει χαράξει για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, στα νησιά μας, βάζοντας πάντα μπροστά το κοινό καλό, βάζοντας Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Βιογραφικό

Η Ευδοκία Κατσάνη είναι επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στη Νάξο.

Είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιάννη Κατσάνη και της Ειρήνης Βρούτση. Ζει στη Χώρα της Νάξου και είναι μητέρα του Γιάννη.

Εργάζεται από μικρή στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης στο Φιλώτι της Νάξου. Τα τελευταία χρόνια έχοντας αναλάβει τη διεύθυνση της, την εκσυγχρόνισε και την επέκτεινε δυναμικά σε νέες δραστηριότητες, δίνοντας ένα παράδειγμα ανάπτυξης στην τοπική οικονομία της ορεινής Νάξου.

Από μικρή ασχολήθηκε και διακρίθηκε στον αθλητισμό, στο στίβο, στο βόλεϊ με τον «Πανναξιακό», συνεχίζοντας ως σήμερα με το τέννις. Στηρίζει με συνέπεια όλες τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τον αθλητισμό ως Περιφερειακός σύμβουλος.

Συμμετέχει ενεργά σε τοπικές πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη της πανίδας και τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων της Νάξου.

Με την στήριξη των ψηφοφόρων της Νάξου, της Αμοργού και των μικρών Κυκλάδων, εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος το 2019, ανέλαβε γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου το 2019 και το 2022 έγινε Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Η ανάρτηση της Ευδοκιάς Κατσάνη

 

 

Το 2019 οι πολίτες των νησιών μας, μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή! Μια εντολή να συνεχίσουμε την πολιτική των έργων και...

Δημοσιεύτηκε από Eudokia Katsani στις Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares