Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 11:43

Νίκος Ζιάβρας: Ιστορική στιγμή για τη Σύρο. Κανείς δεν περισσεύει

Νίκος Ζιάβρας... ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου που πήρε στις πλάτες του το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας και σήμερα χαίρεται μαζί με όλο το νησί για την ιστορική άνοδο στη Γ΄Εθνική.

«4 χρόνια που φάνηκαν αιώνας» χαρακτηρίζει ο ίδιος την χρονική περίοδο μετά την επανίδρυση της Ελλάς Σύρου. Τέσσερα χρόνια που συνοδεύτηκαν όμως με πολλές επιτυχίες, πάνω στις οποίες βασίστηκε και η σημερινή άνοδος.

Πλέον, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ο Νίκος Ζιάβρας θα είναι και πάλι εκεί, αλλά σίγουρα το όραμα, το μεράκι του και η αμέριστη στήριξη του δεν αρκούν. Ο ίδιος τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι το νησί θα πρέπει να είναι ενωμένο σε αυτή τη προσπάθεια, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα.

Δείτε την τελευταία ανάρτηση του:

2019-2023
4 χρόνια που φάνηκαν αιώνας

Μια ομάδα που φτιάχτηκε από το τίποτα και από μια τρελή ιδέα είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Αν και αντιμετώπισε δυσκολίες όπως πανδημία,διακοπή πρωταθληματων,αναδιαρθρωση κατηγοριών, ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Κάθε χρονο και ένα βήμα,κάθε χρόνο ανέβαινε και ένα σκαλοπάτι.

3 πρωταθλήματα,2 ανόδοι κατηγοριών,ένας τελικός κυπέλλου και μια απίθανη πρόκριση την πρώτη της χρόνια απέναντι σε εναν αντίπαλο δυο κατηγορίες πανω.

Το τέλος των αγώνων μπαράζ μπορεί να μην ήταν αυτό που θέλαμε όλοι καθώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούμε ομως η ομάδα αναδείχθηκε καλύτερη τέταρτη όλων των ομίλων και κέρδισε την άνοδο στην γ εθνικη.

Είναι μια ιστορική στιγμή για το αυριανό ποδόσφαιρο καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια που μια ομάδα από το νησί φτάνει τόσο ψηλα.

Θέλουμε την βοήθεια ολων

Όλοι μαζί ενωμένοι. κανεις δεν περισσεύει.

Πάμε να το ζήσουμε!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares