Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 10:15

Για ακόμα 10 χρόνια στην ΕΠΣ Κυκλάδων το γήπεδο της Ερμούπολης

Υπεγράφη η επέκταση της παραχώρησης για ακόμη 10 χρόνια του Δημοτικού Γηπέδου Ερμούπολης στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η παραχώρηση υπεγράφη από τον δήμαρχο κ. Νίκο Λειβαδάρα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και ήρθε ως φυσικό ακόλουθο, καθώς το γήπεδο της Ερμούπολης είναι ίσως ο μοναδικός αθλητικός χώρος που λειτουργεί φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων..

Να σημειωθεί ότι την τελευταία δεκαετία ο γήπεδο έχει αλλάξει εντελώς μορφή, με την ανακατασκευή όλων των χώρων του. Για την ακρίβεια με παρέμβαση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν βελτιωθεί τα 4 αποδυτήρια, έχουν φτιαχτεί 6 γραφεία ομάδων, γραφεία και αίθουσες, ενώ πρόσφατα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τοποθέτησε πλαστικά καθίσματα. 

Με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την προσωπική συμβολή του αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Λεονταρίτη αναμένεται να υλοποιηθούν περαιτέρω έργα στο γήπεδο, όπως η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου και το σκέπαστρο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, τον κ. Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου, για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Ερμούπολης για άλλα 10 έτη.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης αναγνώρισε και εμπιστεύτηκε το έργο που επιτελείται στο γήπεδο της Ερμούπολης και ανανέωσε το χρησιδάνειο για ακόμα 10 έτη.

Υποσχόμεθα για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου πάντα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

DCIM\100MEDIA\DJI_0403.JPG

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares