Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 19:40

Μένει στο ''τιμόνι'' της Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας

Με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα θα πορευτεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Ελλάς Σύρου.

Στο λίγο διάστημα που κατεύθυνε την ομάδα, ο νεαρός τεχνικός κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης που αποφάσισε ότι είναι ο ιδανικός για να οδηγήσει την Ελλάς Σύρου στην πρώτη της ιστορική συμμετοχή στη Γ Εθνική (αναμένοντας βέβαια και την οριστική απόφαση της ΕΠΟ).

Η ανανέωση του κόουτς σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς κινήσεων που θα καταστήσουν την Ελλάς ανταγωνιστική στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο 38χρονος τεχνικός έχοντας περάσει από ομάδες όπως οι Ολυμπιακός Βόλου, Αχαρναϊκός, Καλαμάτα, Χαλκίδα και Παληνιακός, ήρθε στην Σύρο, όπου οδήγησε την Ελλάς σε δυο νίκες στους αγώνες μπαράζ κόντρα στον Αετό Λουτρών και τον Πυθαγόρα Σάμου. Πλέον μαζί με τον κύριο Χριστοφιλέα η ομάδα μας θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα που θα μας βρει όπως όλα δείχνουν στην Γ Εθνική. Τον περιμένουμε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ολλανδία με την Εθνική Γυναικών και να επιστρέψει στην Σύρο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares