Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 09:20

Αγώνες ψαρέματος απο το fisherman's house

fishermanS-2012-1

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία διεξήχθησαν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες ψαρέματος casting απο το κατάστημα fisherman's house.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο στις 17:30 στην παραλία του Κριού sστην Παροικιά της Πάρου και τα δολώματα έπεσαν στη θάλασσα γύρω στις 18:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που κατέφτασαν για να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και μετά την έναρξη του αγώνα! Το κλίμα ήταν αρκετά φιλικό και πρόσχαρο με το φως της πανσελήνου να κάνει το τοπίο ακόμη πιο όμορφο! Στις 11:30 ο αγώνας έλαβε τέλος και οι συμμετέχοντες μαζεύοντας πρώτα τα καλάμια τους πήγαιναν σιγά -σιγά την ψαριά τους για ζύγισμα!

fishermanS-2012-2

Οι τρεις πρώτοι ξεχώρισαν γρήγορα αν και όλες οι προσπάθειες ήταν αξιόλογες και χωρίς μεγάλες αποκλίσεις απο την πρώτη τριάδα! Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Ιάκωβος Βαρθακούρης και ακολούθησαν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση ο Κώστας Σκαραμαγκάς και ο Γιάννης Πατέλης αντίστοιχα! Οφείλουμε να τονίσουμε οτι τα δώρα των τριών νικητών ήταν μεγάλης αξίας και σίγουρα θα τους φανούν πολυ χρήσιμα. Αρωγοί μας σε αυτή μας την προσπάθεια στάθηκαν οι εταιρείες sim και shimano καθώς επίισης και το peter's cafe το οποίo ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και για όσα προσέφερε για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή η έκβαση του αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

fishermanS-2012-3

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares