Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 15:34

Χώρισαν οι δρόμοι του Παμμηλιακού με τον Παύλο Δαούτη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παμμηλιακού αποτελεί ο Παύλος Δαούτης, καθώς μετά από συνεργασία λίγων μηνών οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος της Μήλου το μακρόπνοο πλάνο με τον έμπειρο προπονητή δεν ευοδώθηκε και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας.

Προσωρινά, στον πάγκο της ανδρικής ομάδας παράλληλα με τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας θα επιστρέψει ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος.

Πάντως, στην ακόλουθη ανακοίνωση ο Παμμηλιακός αφήνει αιχμές για διασπορά φημών που έχουν στόχο να πλήξουν τον σύλλογο και προαναγγέλλει τη λήψη μέτρων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Παμμηλιακός ανακοινώνει τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δαούτη.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία για ένα μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης ο κ. Δαούτης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, πράγμα που έγινε αποδεκτό από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Παύλου Δαούτη θα είναι ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος.

Έχοντας ως πρώτο μέλημα την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων μας ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με καταξιωμένους προπονητές που θα καλύψουν τη θέση του τεχνικού που θα καθοδηγεί την ανδρική μας ομάδα.

Τέλος, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαβάλει τον σύλλογο μας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες, τις οποίες θα αποκρούσουμε κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μας.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares