Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 20:59

Γιάννης Προδρόμου: «Τα όνειρα εδώ στη Νάξο δεν έχουν “ταβάνι”»

Ο φόργουορντ του ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια (Β’ Εθνική, 1ος όμιλος), Γιάννης Προδρόμου, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

 

Αναλυτικά είπε:

Για τις μεταγραφές των Παναγιώτη Ζαραϊδώνη και Παναγιώτη Στάθη: «Το βάθος του πάγκου για την ομάδα ήταν ένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι της διοίκησης θεώρησαν ότι έπρεπε ν’ αποκτήσουν δύο παίκτες και το έκαναν μ’ αυτά τα παιδιά, τα οποία πρέπει να ενταχθούν στη φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος βέβαια, αλλά θεωρώ ότι θα ενταχθούν σύντομα και θα προσφέρουν κι αυτοί όπως όλοι στην ομάδα».

Για το φετινό στόχο του ΑΠΑΣ: «Το πρώτο πράγμα που θα ήθελε ο ΑΠΑΣ είναι να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα μπορεί με τις θέσεις των play-out, κάτι που νομίζω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό το ‘χει πετύχει και να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη προνομιούχο 4άδα. Είναι κάποια σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, όπως το αυριανό (04/01) με τον Αίολο Αγυιάς, το οποίο αν καταφέρουμε και το κερδίσουμε, θεωρώ ότι θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην 4άδα».

Για το αν στην ομάδα σκέφτονται την άνοδο: «Πάντα τα όνειρα των κάθε ανθρώπων που ‘χουν μια ομάδα δεν έχουν «ταβάνι» και αυτό συμβαίνει κι εδώ στη Νάξο φαντάζομαι, το ότι θα ήθελαν να ζήσουν το κάτι παραπάνω. Είμαι πάντα της λογικής και της άποψης ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένα βήματα, με συγκεκριμένες καταστάσεις και διαδικασίες».

Για το Μίλωνα και τη Μύκονο: «Σίγουρα η Μύκονος και ο Μίλωνας είναι τα δύο φαβορί του ομίλου. Εμείς σαν ΑΠΑΣ θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Για να πλασαριστεί κάποια ομάδα ανάμεσά τους πρέπει να ‘χει διάρκεια, γιατί υπάρχουν τα play-off και μετρούν και οι νίκες του πρωταθλήματος. Πρέπει οι δύο αυτές ομάδες, δηλαδή, να κάνουν μια ήττα σε κάποια άλλη έδρα, ώστε να μπορέσει να ωφεληθεί η εκάστοτε ομάδα αν βρεθεί μαζί τους. Κατά τη γνώμη μου και οι δύο ομάδες είναι πολύ «γεμάτες», με πολύ σοβαρούς παίκτες και πολύ σοβαρό προπονητή».

Για το λόγο που συνεχίζει στον ΑΠΑΣ: «Είναι η γυναίκα μου από ‘δω, έχω παντρευτεί εδώ στη Νάξο και έχω και ένα παιδάκι. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά μου και μετά έπεται το μπάσκετ. Μέσα μου το μπάσκετ το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, περνάω πάρα πολύ καλά και προσπαθώ ν’ αποδίδω και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Για το πώς βλέπει τα επόμενα χρόνια του στο μπάσκετ: «Δε μπορώ να ξέρω, αλλά σίγουρα και για ‘μένα κάποια στιγμή θα ‘ρθει το πλήρωμα του χρόνου. Όσο παίζω και βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω όνειρα, έχω φιλοδοξίες, ποτέ δε σταμάτησα να προσπαθώ και να προπονούμαι. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και στην τωρινή μου ομάδα και στις προηγούμενες».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares