×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 21:36

3ο τεστ με 6αρα για την Άνω Μερά…

ANO MERA-AO THNOY FILIKO

Ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά η Άνω Μερά, καθώς νίκησε σήμερα 6-0 τον ΑΟ Τήνου, στον 3ο κατά σειρά φιλικό αγώνα, που έχει δώσει.

Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα δείχνει, αγώνα με τον αγώνα να βρίσκει τα πατήματα της και να δένει σαν ομάδα, πράγμα που ήταν εμφανέστατο στον σημερινό αγώνα, που έγινε στο γήπεδο της Άνω Μεράς στη Μύκονο.

Η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με πολλά τρεξίματα και κατοχή της μπάλας, χαρακτηριστικά, που της έδωσαν την εύκολη επικράτηση (6-0).

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η νίκη αυτή ήρθε απέναντι σε μια ομάδα, από την οποία η Άνω Μερά είχε ηττηθεί πριν μία εβδομάδα με 2-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τρία (3) τέρματα ανά ημίχρονο. Σκόραραν οι: Μαρτίνος, Μπάμπα, Μπάπα, Περγιάλης και Δήμα (2).

Ο προπονητής της Άνω Μερά Νίκος Τζιώβας, δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, είχε σήμερα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, πράγμα, που θα κάνει και στα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά, με τον ΑΟ Μυκόνου (Τετάρτη και Κυριακή).

Από το Δ.Σ της Μυκονιάτικης ομάδας γίνονται προσπάθειες, ώστε να κλειστούν 2-3 ακόμα δυνατά φιλικά, με αντιπάλους αθηναϊκές ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

ANO MERA-AO THNOY FILIKO 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares