Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 00:14

Με νίκη και θετικά συμπεράσματα το 1ο τεστ του Πανναξιακού [photo].

PANNAXIAKOS-MAGOULA FILIKO

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι, που βρέθηκαν απόψε στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου.

Πανναξιακός και Αστέρας Μαγούλας, ομάδες, που τους χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, σε έναν αγώνα, που τα είχε όλα, δυνατές μονομαχίες, αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αρκετές ατομικές εμπνεύσεις, οι οποίες ήταν και το «αλατοπίπερο» του ματς.

Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες.

Η ομάδα της Νάξου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε περισσότερο, έχοντας ένα πολύ καλό 1ο μέρος, στο οποίο κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους επικίνδυνους επιθετικούς του Αστέρα.

Η υπεροχή του 1ου μέρους, ήταν τελικά αυτή που απέδωσε καρπούς για τους νησιώτες, οι οποίοι ευτύχησαν να σκοράρουν δύο (2) φορές, στο 17΄ με τον Μπονιάκο και στο 38΄με τον Ντούκα.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας θα πρέπει να τα βάζει με την τύχη του αφού στις δύο καλές στιγμές, που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Πανναξιακού στο 1ο μέρος είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Θεοδοσιάδη.

Ελαφρά υπεροχή.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή και το θέαμα, που είχε ο αγώνας στο 1ο μέρος. Παρόλα αυτά οι 22 ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που κατάφεραν εν μέρει.

Ο Αστέρας Μαγούλας διατήρησε μια ελαφρά υπεροχή, καταφέρνοντας μάλιστα να απειλήσει 1-2 φορές, έχοντας μάλιστα ακόμα ένα δοκάρι στο 80΄με τον Ιατρού.

KONSTANTINIDHSΔοκιμάζει δεξί μπακ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήδη προπονείτε με τον Πανναξιακό και δοκιμάζετε, με σκοπό την ένταξη του στην ομάδα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση του Γιώργου Βλαστού σχετικά με τον παίχτη είναι θετική και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Συμπεράσματα

Αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα θα πρέπει να πούμε τι είδαμε στο γήπεδο, όπου οι γηπεδούχοι σε σχέση με την περσινή εικόνα της ομάδας, έδειξαν πολύ σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο.

Η αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στην φιλοσοφία του Πανναξιακού ήταν απόψε εμφανέστατη και πόσο μάλλον σε κάποιον, που έχει παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ναξιώτικης ομάδας.

Το γρήγορο παιχνίδι και ο πλουραλισμός των ποδοσφαιριστών του όσο αφορά την αλληλοκάλυψη θέσεων και τις ασιστ, που βγαίνουν πιο εύκολα μέσα στο παιχνίδι και από περισσότερους ποδοσφαιριστές, είναι κάτι, που δεν περνά απαρατήρητο. Πολύ σημαντικό επίσης είναι και το πλούσιο υλικό, που διαθέτει φέτος ο Πανναξιακός, καθώς φαντάζει ποιοτικότερο και πιο ουσιαστικό σε σχέση με πέρυσι.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Μαγούλας του έμπειρου τεχνικού Αντώνη Πριόνα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αν και σε σχέση με πέρυσι έχει μια πολύ σημαντική μείωση στο μπάτζετ του.

Στηριζόμενος πλέον σε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές (μέσος όρος ηλικίας 20 και κάτι) έχει ως βασικό στόχο την εύκολη σωτηρία στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league 2.

Παρουσία Κουτελιέρη, απουσία Θέμελη.

KOYTELIERHS THEATHSΤα γκολπόστ του Πανναξιακού σήμερα καλέστηκε να υπερασπιστεί ο Θεοδοσιάδης, αφού ο Αστέριος Θέμελης απουσίαζε στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Θεσσαλονίκη, όπου με την άδεια της ομάδας έχει ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους.

Παρόντας όμως και μάλιστα με την συνοδεία της συζύγου του ο νιόπαντρος Ανδρέας Κουτελιέρης, που παρακολούθησε από μέσα στον αγωνιστικό χώρο ολόκληρο το παιχνίδι, δείχνοντας μάλιστα να το ζει αρκετά έντονα.

Θα πρέπει να πούμε ότι ο παίχτης έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανναξιακό…. αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποκλείεις ποτέ τίποτα, άλλωστε ο Κουτελιέρης ήταν από τους κορυφαίους πέρυσι για τους Ναξιώτες.

Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Θεοδοσιάδης, Κωνσταντινίδης (50΄Καρμοίρης), Τζορμπατζάκης (40΄Σταυρόπουλος λ/τ), Τερόλλης (85΄Καρελέμογλου), Τόσκας, Αθανασίου (75΄Χαμηλοθόρης), Αριανούτσος (80΄Πολυκρέτης), Καρούσης (65΄Κουφόπουλος), Μπονιάκος (60΄Κατσάνης), Δερμιτζάκης (70΄Μπανακάκης), Ντούκας (46΄Κεμαβόρ).

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Ραπτοδήμος, Πίττας (46΄Κούκας), Τριάντος (60΄Σαλαπέτας), Έβερετ, Στρατομήτρος (70΄Μπεχλής), Ιατρού, Μαρίνος (75΄Αλεξίου), Λελούδας (46΄Κορνελάτος), Παγώνης (46΄Οικονομόπουλος), Χρυσάφης, Πάλλης.

Το φλας του αγώνα.

10΄Ο Χρυσάφης επιχειρεί σουτ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Θεοδοσιάδη να την βοήθεια του δοκαριού να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

17΄1-0 Βαθύ γέμισμα από τον Τόσκα και ασταθή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Μαγούλας, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο επερχόμενος Μπονιάκος και άνοιξε το σκορ για τον Πανναξιακό.

19΄ Ο Αθανασίου κάνει μια λάθος πάσα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Παγώνη να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και να επιχειρεί λόμπα, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδοσιάδη.

32΄ Ο Δερμιτζάκης βγάζει καταπληκτική ασίστ στον Ντούκα, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ραπτοδήμο.

34΄Ο Τζωρμπατζάκης μετά από στημένη φάση βρίσκετε στο κατάλληλο σημείο, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

38΄2-0 Ο Δερμιτζάκης βγαίνει μέσα δεξιά και κάνοντας σέντρα ακριβείας, βρίσκει το κεφάλι του Ντούκα, με τον τελευταίο να μη δυσκολεύεται να διπλασιάσει τα τέρματα του Πανναξιακού.

41΄ Εκτέλεση Φάουλ από τον Χρυσάφη, ο οποίος έβγαλε μόνο του τον Τριάντο απέναντι στον Θεοδοσιάδη, με τον πρώτο, να κάνει κεφαλιά «ψαράκι» που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Πανναξιακού.

50΄ Ο Πάλλης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανναξιακού, αναγκάζοντας τον Θεοδοσιάδη σε «άτακτη» έξοδο και χάσιμο της φάσης, αναγκάζοντας τον Τερόλλη σε καταπληκτική επέμβαση, σώζοντας τον Πανναξιακό από βέβαιη παραβίαση της εστίας του.

62΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τόσκα, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ραπτοδήμου.

80΄ Τετ α τετ στην εστία του Πανναξιακού ο Ιατρού, όμως το πλασέ του κατέληξε για άλλη μία φορά στο δοκάρι του Θεοδοσιάδη.

Ακολουθούν φάσεις και δηλώσεις από το παιχνίδι.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares