Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 23:55

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Σε έναν επεισοδιακό τελικό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και μετά το 2014 επέστρεψε στους τίτλους, καθώς στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για 19η φορά στην ιστορία του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το ''τριφύλλι'' ήταν ο Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο. Αμφότερες οι ομάδες είχαν το μυαλό τους στο να μην δεχθούν γκολ, με τους ''πράσινους'' να έχουν την υπεροχή αλλά όχι τις ευκαιρίες.

Η πλάστιγγα έγειρε στο 34' όταν ο Αϊτόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Μόλις οι δύο ομάδες επέστρεψαν από την εικοσιπεντάλεπτη διακοπή, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Άκπομ να στέλνει την μπάλα πάνω στον Μπρινιόλι με το κεφάλι, όντας αμαρκάριστος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε. Για τα καλά, καθώς ο Λουτσέσκου έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης και ρίσκαρε πολύ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί καμία. Ο Μπίσεσβαρ, ο Μιτρίτσα, ο Σβαμπ που η κεφαλιά του απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Κώτσιρα, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό.

Ο Παναθηναϊκός με την άμυνά του κράτησε το 1-0 και το τελευταίο σφύριγμα του Λαόθ βρήκε την πράσινη πλευρά του ΟΑΚΑ να πανηγυρίζει.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares