Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 15:37

Μοναδική εμπειρία για τους αθλητές των Μικτων της ΕΠΣΚ που επισκέφθηκαν το ''Αγία Σοφία'' [pics-vid]

Μια ξεχωριστή εμπειρία που ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν απόλαυσαν σήμερα οι αθλητές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πάρει την έγκριση ώστε τα παιδιά από τις Κυκλάδες να ξεναγηθούν στους χώρους του εντυπωσιακού υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο ίδιος ο project manager του γηπέδου Κωνσταντίνος Μανωλάς, που έχει καταγωγή από τη Νάξο και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να ενημερώσει πλήρως τους συμπατριώτες του, Κυκλαδίτες, που ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου και να δουν από κοντά πως κατασκευάζεται ένα σύγχρονο γήπεδο που θα εναρμονίζεται πλήρως με τις προδιαγραφές της FIFA και της UEFA.

Κατά την ξενάγηση υπήρξε τήρηση των αυστηρών μέτρων  ασφαλείας και πραγματικά όλοι μείναμε εντυπωσιασμένοι από το ''στολίδι'' που φτιάχνεται στη Ν. Φιλαδέλφεια που σε λίγους μήνες θα έχει ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη.

Το Opap Arena ή Αγία Σοφία, θα είναι ένα εντυπωσιακό γήπεδο, τόσο εμφανισιακά, όσο και πρακτικά, καθώς έχει προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια.

Ο Ειρηνάιος Φρέρης δώρισε στον Project Manager του γηπέδου, κ. Κώστα Μανωλά ένα κασκόλ της ένωσης ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και τον υπεύθυνο γηπέδου Ηλία Ατματσίδη.

Δείτε ένα μικρό βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares