Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 11:38

Μπαμ με Φύτρο η Θύελλα…

FYTROS MARKOS

 

Σε μια μεταγραφή που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση προχώρησε η Θύελλα Καμαρίου.

 Ο Λόγος για τον Μάρκο Φύτρο που στην ηλικία των 26 ετών γυρίζει στο νησί της Θήρας από όπου και κατάγεται.

 Ο Μάρκος Φύτρος είναι 26 χρονών, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Από την Σαντορίνη όπου κατάγεται έφυγε σε ηλικία 11 χρονών.

 Στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής αγωνίστηκε 8 χρόνια, 4 στην Δ’ Εθνική και 4 στην Γ’ Εθνική. Το 2004 τον απέκτησε η Ξάνθη για 2 χρόνια η οποία τον παραχώρησε ως δανικό στην ομάδα του την Αγ. Παρασκευή. Φέτος αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου στην Δ’ Εθνική.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι το σωματείο του Καμαρίου ετοιμάζει και άλλες μεταγραφές, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Φύτρου

Εμείς ήρθαμε σε επαφή με το νέο απόκτημα της Θύελλας, για να μας κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης πλέον, της Θύελλας.:

«Ελπίζω να πάμε καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους μας, ευτυχισμένους και περήφανους. Προσωπικά πιστεύω ότι φέτος θα πάμε για κάτι πολύ καλό και αυτό φυσικά θα φανεί στην πορεία που θα κάνουμε. Προτάσεις για φέτος είχα και από ομάδες της Δ’ Εθνικής αλλά και από επαγγελματικές κατηγορίες, όμως η αστάθεια που επικρατεί σε αυτές τις κατηγορίες είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να βασιστείς πλέον, σε καμία συμφωνία που θα γίνει, γι αυτό κι εγώ επέλεξα να επιστρέψω στην Σαντορίνη και την ομάδα την οποία υποστηρίζω και υποστήριζα από μικρός».

 

syros RAOYZAIOS new14

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares