Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 15:56

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γ. Ζαχαρίου για το 7ο Πανκυκλαδικό

zaxariou yiannis

Το 7ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Πάρο 23 – 25/6/2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ένα τουρνουά που διοργάνωσε το αδελφοποιημένο μας σωματείο Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, το οποίο έβαλε στόχο να διοργανώσει ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών και τα κατάφερε.

Αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε μετά από πολύωρες και ακούραστες προσπάθειες των παραγόντων του Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ και ιδιαίτερα του Μιχάλη Παπαδάκη και του Μανόλη Σιφναίου οι οποίοι καταγράφονται ως πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Οι άριστες ξενοδοχειακές μονάδες της Πάρου και ο άψογος προγραμματισμός ήταν εχέγγυα αυτής της τέλειας διοργάνωσης.

Στο τουρνουά δήλωσαν παρών 12 Σωματεία από 5 Κυκλαδονήσια με 36 τμήματα και 421 παιδιά – αθλητές.

Αριθμοί που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά σε

neos ao syrou

συναθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος γεμίζοντας τις αθλητικές βαλίτσες τους με εμπειρίες και νέες γνωριμίες από τα περισσότερα νησιά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάσθηκαν και συνέβαλλαν στο εν λόγω αποτέλεσμα γιατρούς, διαιτητές, εθελοντές, παράγοντες, προπονητές & γονείς και ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές για την συμπεριφορά τους και τη φιλική συνύπαρξή τους σε ένα τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο.

Επίσης να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Σωματείου μας ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς ακούραστους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Λημναίο Αλέξανδρο, γονέα αθλητή μας, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του σε δυο περιστατικά τραυματισμών που παρουσιάσθηκαν.

syros RAOYZAIOS new14

Τα μικρά προβληματάκια, που εύλογα παρουσιάσθηκαν, αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και με επιτυχία από τους φίλους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να μείνει στη σκέψη των μικρών αθλητών μια όμορφη αθλητική ανάμνηση.

Ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να προάγουμε τη σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των Ακαδημιών – Ομάδων γιατί έχουμε την υποχρέωση – ευχαρίστηση να μεριμνήσουμε για την ενίσχυση του αθλητικού και κοινωνικού προφίλ του ποδοσφαίρου των νησιών μας.

 

Γιάννης Ζαχαρίου          

Προπονητής Νέου Α.Ο.Σύρου

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares