Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 15:33

Ονειρεμένη τελετή λήξης σεζόν των τμημάτων υποδομής του Παμμηλιακού.

epenous akadimies 2012-1

Με μια μεγαλειώδη τελετή ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 6/6 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η σεζόν των τμημάτων υποδομής του Παμμηλιακού σε στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

syros RAOYZAIOS new14

Τα «Μηλέικα Νέα» βρέθηκαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση και σας παρουσιάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και το πλήρες ρεπορτάζ.

aponomi 2012 dimarxos va8rom metalia 1

Σε ένα παραμυθένια στολισμένο στάδιο με κόκκινα και άσπρα χρώματα από μπαλόνια, κορδέλες και σημαίες και σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι μικροί αθλητές του συλλόγου μπροστά στους περήφανους γονείς τους, αλλά και σε όσους έδωσαν το παρόν για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τους, επέδειξαν την δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά στις ακαδημίες του συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα τμήματα μίνι-μπαμπίνι υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Αντώνη Βαμβούνη με επίδειξη σε αγωνίσματα στίβου. Τα λεγόμενα «μωρά» του Παμμηλιακού παρά το εξαιρετικά νεαρό της ηλικίας του έδειξαν ιδιαίτερη προσήλωση και πειθαρχία στις εντολές του προπονητή τους!milos-mileika-nea

Ταυτόχρονα στο κλειστό γυμναστήριο του σταδίου πραγματοποιούσε την δική του επίδειξη το νεοσύστατο τμήμα βόλει των κοριτσιών του συλλόγου, που στην πρώτη χρονιά του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το τμήμα προπονεί η γυμνάστρια Ίνα.

Ακολούθησε η επίδειξη του επίσης νεοσύστατου παιδικού τμήματος μπάσκετ.Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του στίβου υπό τις οδηγίες του Ιάκωβου Καβαλιέρου.

Παράλληλα στο μισό αγωνιστικό χώρο, σε δύο ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για τις ανάγκες της κάθε κατηγορίας, πραγματοποιούσαν επίδειξη οι 5 κατηγορίες των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό) υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Δήμητρα Ρόλλη και Ζαχαρία Γκούτζα και αθλητών της αντρικής ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους, στα παιδιά προφέρονταν παγωτά, σοκολατογκοφρέτες και χυμοί.

akadimia pammiliakou-2012-0

Την εκδήλωση έκλεισε η απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων από τον δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη, τον αντιδήμαρχο Μήλου Μανώλη Κάτρη, τον λιμενάρχη Γιάννη Αργυρίου και τον ιερέα Τριοβασάλου Σταύρο Ζούλια.

Με υπερηφάνεια παρακολουθούσαν τις επιδείξεις των παιδιών οι γονείς τους και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Δικαιωμένος και χαρούμενος ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βαμβακάρης ο οποίος αρκέστηκε στη Λακωνική δήλωση: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις».

Χορηγοί Ακαδημιών

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τον Παμμηλιακό για την προσφορά τους στις ακαδημίες του συλλόγου οι:

Δαμιανός Βήχος (supermarket Carrefour Express) - προσέφερε τα εμφιαλωμένα νερά για όλη τη σεζόν,

Σαράντος Σούλης (εμπορική επιχείρηση) - προσέφερε αντιανεμική ένδυση.

Πέτρος Τούρλος (Τσίφτης Μεταφορική) – προσέφερε αθλητικά σακίδια

Δήμος Μήλου και S&B Βιομηχανικά Ορυκτά –οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Χριστίνα Μπραυδογιάννη (BRAU KAT Travel) – οικονομική ενίσχυση και φόρμες αθλητών.

akadimia pammiliakou-2012-1

Ευχαριστήριο Παμμηλιακού

Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού ευχαριστεί τους χορηγούς των τμημάτων υποδομής του συλλόγου αλλά και όσους προσέφεραν ενεργά για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και ιδιαίτερα τους: Μαρία Βήχου (Τσακανού) για την προσφορά των χυμών, Γιάννη Βήχο (Καλό) για τα παγωτά και Ελένη Τσιριγώτη για την διακόσμηση του χώρου με λουλούδια. Επίσης ευχαριστεί από καρδιάς τους γονείς, τις επιχειρήσεις και απλούς συντοπίτες μας για την έμπρακτη στήριξη τους στον αθλητικό σύλλογο του νησιού μας.

Μικρά Παμμηλιακά

-Την εκδήλωση πραγματοποίησε αποκλειστικά και μόνο ο Παμμηλιακός Α.Σ. και αφορούσε αθλητές που γυμνάζονται υπό την εποπτεία των προπονητών του συλλόγου.

-Πρόθεση του Παμμηλιακού είναι μαζί με τα τμήματα βόλεϊ κοριτσιών και γυναικών η δημιουργία εαρινού τμήματος μπάσκετ, προσδοκώντας με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση να προσεγγίσει συμμετοχή και στο τμήμα αυτό. Πληροφορίες στο προσεχές διάστημα.

-Στο 7ο Παγκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Πάρο (υπό την αιγίδα του Νηρέα Πάρου) θα συμμετάσχει με 48μελή αποστολή η ακαδημία του Παμμηλιακού στις 23-26/6. Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το SportCyclades θα σας παρουσιάσουν πλήρες ρεπορτάζ των αγώνων.

-Τα «Μηλέικα Νέα» ευχαριστούν την Μαρία Τούρλου για την προσφορά της στο φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares