Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 16:35

Με κορυφαίο τον Μπρούνο η Α.Ε. Μυκόνου «καθάρισε» στο Περιστέρι

Με φόρα από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ηλιούπολη η ΑΕ σημαντικό πέτυχε σημαντικό διπλό και στο Περιστέρι, επικρατώντας με 1-2  με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο και έκανε το 2 στα 2.


Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να βγάζουν πολύ ενέργεια από το 1ο λεπτό του αγώνα και να πιέζουν και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ του Μπρούνο ο οποίος με ατομική προσπάθεια σκόραρε στη κλειστή γωνία του Σφύρλα.

Η ομάδα του Περιστερίου ανέβασε ρυθμούς χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Στο 73' ο ξανά ο Μπρούνο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του κ. Ζουρούδη πίεσε για την ισοφάριση με τον Διαμαντή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, με καίριες επεμβάσεις.

Στο 81' ο Άγιος Ιερόθεος κέρδισε πέναλτι, με τον Τσιμπόνα να μειώνει το σκορ για την ομάδα του, σε 1-2.

Σε  μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 94' ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Μυκόνου, Διαμαντής δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, καθώς μετά από γέμισμα του Άγιου Ιερόθεου μπλόκαρε τη μπάλα, κέρδισε το φάουλ, αλλά εκτός φάσης απώθησε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να προκληθεί μίνι σύρραξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ξηρογιάννης με βοηθούς του κ.κ. Δάλλα και Βασιλείου.

ΑΓ. Ιερόθεος (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάμης, Μενάι, Κυριαζής, Τουλουβασίλης (63' Τσουκαλάς), Καλάι (63' Γκολφινόπουλος), Τσιμπούκας, Χατζηγεωργίου (73' Καραπύδης), Φερεντίνος.

ΑΕ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Βρέττο, Σούλτσε, Μάρκου (62' Μπάγιτς), Παπαιωάννου, Λεσάι, Καλτσάς, Κωνσταντινίδης, Σερέπας (50' Αχείμαστος), Ντουσαι (50' Σιαφίτσας).

Δείτε το βίντεο:

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares