Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 09:48

Τόσκας: Επιτυχία για όλο το νησί!

 

THEMELHS-TOSKAS-KAROUSHS

Τις σκέψεις του για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, κατέθεσε ο Γρηγόρης Τόσκας.

Syros raouzaiosΟ έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία από πλευράς Πανναξιακού, αλλά και στην προσπάθεια που καταβλήθηκε. Αρχικά, σχολίασε: ''Ηταν μια δύσκολη σεζόν για όλους μας. Η εκκίνηση μας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, παρότι διαθέταμε αξιόλογο υλικό. Ωστόσο, το καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια ήταν το στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει στον β' γύρο''.

Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι πρόκειται για επιτυχία που ανήκει σε όλους τους Αξιώτες: ''Το θετικό για εμάς ήταν ότι πετύχαμε σχετικά εύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα δεν είναι επιτυχία μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά για όλο το νησί. Αξίζει να υπάρχει μια ομάδα της Νάξου, όχι μόνο στη Δ' Εθνική, αλλά ακόμη ψηλότερα''.

diktyo

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ο Πανναξιακός διαθέτει τα εφόδια, για να συμμετάσχει σε επαγγελματική κατηγορία, ο έμπειρος αμυντικός πρόσθεσε: ''Το πιστεύω ειλικρινά! Δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ομάδες. Πρώτα από όλα, διαθέτει ένα καινούριο γήπεδο, που λίγα σωματεία έχουν, ακόμη και στη Football League ΙΙ. Υπάρχει αρκετός κόσμος τόσο εντός όσο και εκτός νησιού που αγαπάει και γενικά στηρίζει το σύλλογο''.

paros-adonis

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares