Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 13:07

Νέα σελίδα για Ανδριακό..!

andriakos-2011-12

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ μετά τις εκλογές της Δευτέρας.

Το προηγούμενο Δ.Σ. έκλεισε τον κύκλο του αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες δυσκολίες οικονομικού κυρίως χαρακτήρα μιας και τα τελευταία χρόνια η κρίση στη χώρα μας βαθαίνει σε όλους τους τομείς χωρίς να δείχνει να υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη λογω των συνεχομένων εξοντωτικών μέτρων.andros-nikos-kaloyeras

Λιγοστοί οι πόροι, λιγότεροι οι άνθρωποι που στέκονται κοντά όχι μόνο στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ, αλλά και σε όλους τους συλλόγους και με περιορισμένες πλέον δυνατότητες.

Έζησα μια διαρκή αγωνία ως ταμίας του ιστορικού συλλόγου, μετρώντας και το πενηνταράκι όπως όλοι άλλωστε στο Δ.Σ. προκειμένου να είμαστε εντάξει στις αγωνιστικές αλλά και στις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Η χρόνια που κλείνει δεν είχε πολλά από πλευράς ενδιαφέροντος μιας και το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του Βορείου ομίλου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως παρωδία, ως ανούσιο, ως ένα τίποτα, ως μια αστοχία της διοργανώτριας αρχής.

Ένας λόγος να μην αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Η επαναφορά του πρωταθλήματος στο παλαιό καθεστώς κατά τη γνώμη μου θα αναμοχλεύσει αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των ομάδων σε όλα τα νησιά.

Πράγμα που από μόνο του θα μπορέσει να ξεπεράσει την ανάγκη για περισσότερα ταξίδια και διανυκτερεύσεις.

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο γίνομαι αντιληπτός!.

Όπως και να είναι τα πράγματα η νέα σελίδα έχει ανοίξει για τον ΑΝΔΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, το πρωτάθλημα ξαναγίνεται όπως παλιά, διάθεση υπάρχει, για το άλλο δεν ξέρω-κάτι θα γίνει-και κλείνω με την ελπίδα να πάνε όλα καλά για όλους.

Πέρασα τρία ξεχωριστά χρόνια ως ταμίας του συλλόγου με πολλές χαρές και πολλές απογοητεύσεις, προσπάθησα όσο μπορούσα, έκανα πολλούς νέους φίλους και ίσως στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.

 

Καλή δύναμη στο νέο σχήμα και καλή συνεχεία.


Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares