Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 14:57

Στον Τελικό ο ΑΟ Μυκόνου, 2-2 τον Νηρέα…

neon nireas-mykonos-25-5-2012-0

Στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων ο ΑΟ Μυκόνου, εκεί που ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός Σύρου.

Με μια νίκη στη Μύκονο 3-0 και με μια ισοπαλία 2-2 στα Μάρμαρα, ο ΑΟ Μυκόνου θα αντιμετωπίσει στον Τελικό του πρωταθλήματος Νέων τον Ολυμπιακό Σύρου, ίσως στην Τήνο με πιθανή ημερομηνία 8 ή 9 ή 10 Ιουνίου. (Εξαρτάτε από τα δρομολόγια που βολεύουν τις δύο ομάδες μας).

Ο αγώνας στα Μάρμαρα, είχε πολλές φάσεις, γκολ και θέαμα… δείχνοντας έμμεσα την πολύ καλή δουλειά που κάνουν τα δύο σωματεία μας, στα τμήματα υποδομών.

neon nireas-mykonos-25-5-2012-2

Syros raouzaiosΦάσεις και Γκολ 1ου ημιχρόνου. Οι Παριανοί προσπάθησαν για το «θαύμα» και προς στιγμή φάνηκε να το πιστεύουν αφού μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με τον Πραμάτια στο 15ο λεπτό με 1-0. Όμως οι Μυκονιάτες μετά τις φωνές του Τάσου Γούλα έδηξαν να "ξυπνούν" και να βγαίνουν πιο ορθολογικά στην επίθεση. Σε μια από αυτές στο 34ο λεπτό ο Τζέλλος ισοφάρισε σε 1-1. Πιο αναλυτικά… Στο 5ο λεπτό ο Χατζία δεν μπόρεσε να στοπάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μπουρντένης που ήταν από του κορυφαίους μπλόκαρε την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Χατζία έπιασε δυνατό σουτ όμως και πάλι ο Μπουρντένης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 11ο λεπτό ο Νάζος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μίανφωτης έπιασε μονοκόμματο σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρποδίνη. Στο 15ο λεπτό ο Πραμάτιας διεκδίκησε και πήρε την μπάλα από τον τελευταίο αμυντικό της Μυκόνου, βγήκε τετ α τετ με τον Μπουντένη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 53ο λεπτό ο Γκουλιάφας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής απείλησε για την ισοφάριση, το ίδιο ένα λεπτό αργότερα και ο Κουτσούκος, όμως δεν τα κατάφεραν… όπως και ο Γκοράϊ στο 31ο λεπτό. Ο Τζελλος όμως τα κατάφερε καλύτερα, αφού στο 34ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από κόρνερ και αδρανή απόκρουση της άμυνας του Νηρέα η μπάλα ήρθε στον Τζελλο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ναουσσαίων.

neon nireas-mykonos-25-5-2012-1

paros-dolkas-epipla2ο ημίχρονο πιο χαλαρό… Στο δεύτερο ημίχρονο η Μύκονος συνέχισε να παίζει καλύτερα και να δημιουργεί φάσεις μπροστά στα καρέ του Καρποδίνη όπως… στο 44ο λεπτό όταν ο Κουτσούκος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Νηρέα να αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 53ο λεπτό ο Τζέλλος έκανε το 1-2 όταν ο Κυπριτίδης πλάσαρε τον Καρποδίνη, ο ναουσσαίος πορτιέρο έδιωξε με τις γροθιές πάνω στον Τζέλλο και αυτός φάτσα με το τέρμα έκανε το 1-2, σφραγίζοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο του τελικού. Η Μύκονος συνέχισε να κάνει φάσεις… και στο 59’, ο Κουτσούκος με δυνατό σουτ παραλίγο να κάνει το 1-3, όμως ο Καρποδίνης ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε σταθερά. Στο 70ο λεπτό ο Νηρέας κέρδισε έμμεσο το οποίο εκτέλεσε ο Χατζία, αναγκάζοντας τον βραχύσωμο γκολκίπερ της Μυκόνου να εκτιναχθεί και να κάνει εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό ο Μετάϊ του Νηρέα έπιασε από αριστερά και έξω από την περιοχή, δυνατό σουτ όμως ο Μπουρντένης ήταν και πάλι εκπληκτικός αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Πραμάτιας ισοφάρισε σε 2-2 όταν ο Μετάϊ έβγαλε σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Μυκόνου, ο Πραμάτιας έπιασε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Κοντομήτρος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το τελικό 2-2. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στη Μύκονο όταν το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Συριανού, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρποδινη.

Από δύο γκολ Πραμάτιας και Τζέλλος… O Νηρέας τελείωσε την φετινή του πορεία με θετικό πρόσχημα… όπως τόνισε και ο προπονητής του κ. Γιώργος Μοστράτος ενώ όπως προείπαμε η ομάδα του Τάσου Γούλα έχει τον αγώνα του τελικού όπου θα πάει για να συνεχίσει το σερί της (Πρωταθλητής 2009-10 και 2010-11). Φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια, στην Μύκονο ο αγώνας είχε έρθει 2-2 ενώ στην Σύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0.

neon nireas-mykonos-25-5-2012-3

paros-ATOU 2 ME THLΑκολουθούν…. δηλώσεις των δύο προπονητών καθώς και του κ. Γιώργου Αθανασιάδη…

ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος Γ.) Καρποδίνης, Τσιγώνιας (80’ Ραυτόπουλος), Xasani, Μινγκο, Τetla, Κρητικός (62’ Μενεγος), Πραμάτιας (80’ Zyberi), Αλιπράντης (68’ Τριπολιτσιώτης), Geborys (78’ Μπαρμπαρίγος), Metaj, Hahgija.

AO MYKONOY: (Γούλας Τ.) Μπουρντένης (77’ Κοντομήτρος), Δήμας (65’ Κλειδωνάρης). Νάζος (78’ Νάζος Α.), Μιαν Φωτης, Σιώζος, Κουτσούκος Γκουλιάφας (73’ Πανταζώγλου), Ceko, Τζέλλος, Κυπριτίδης (78’ Λυκούρης), Γκοράϊ (70’ Συριανός).

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares