Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 10:36

Με αυτούς θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Α.Ε. Μυκόνου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (07:30) η τελευταία προπόνηση στη Μύκονο για την ανδρική ομάδα της Α.Ε., καθώς αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και τη Δευτέρα το πρωί ξεκινούν το ταξίδι τους για Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Μυκονιάτικου συλλόγου, τη Δευτέρα το πρωί και ώρα 07:30 θα ταξιδέψει για Αθήνα, όπου και θα παραμείνει για μία μέρα προκειμένου να πραγματοποιήσει εργομετρικά και την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσει για την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπρούνο, Κέμπε, Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Τσιαφίτσας, Λεσάι, Μπάλιτς, Ντουσάι, Σερέπας, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Μάρκου, Παλιούρας, Σούλτσε, Διαμαντής, Ασράμ, Γκέζο, Λούλα, Κλαφουτζής, Τσελάι, Κατσικαλάκης, Ρουστέμη, Τσόπελας, Μπεσίρι, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματωθούν και τυχών νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και όπως όλα δείχνουν χτίζεται ένα δυνατό και δεμένο σύνολο που θα είναι ικανό να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares