Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 16:47

Νίκη στο τέλος για τον Πανθηραϊκό

pan8iraikos-pammiliakos-13-5-2012

Έναν ωραίο αγώνα ανάμεσα στον Παμμηλιακό και τον Πανθηραϊκό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στον γήπεδο του Καμαρίου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή την ομάδα της Σαντορίνης με σκορ 2-0.

Σκορ το οποίο είχε ωραίο ρυθμό σε όλη την διάρκεια του με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Και οι δύο ομάδες είχαν από 3 - 4 κλασικές ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στορ αλλά οι προσπάθειες τους δεν έβρισκαν τον στόχο τους.

milos-milos-lifeΣτο 83ο λεπτό έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Σε οριακή φάση για οφσάιντ ο Πανθηραϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Κελλίδη. Ο Παμμηλιακός βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Νομικό που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η διοίκηση του Παμμηλιακού ευχαριστεί την ομάδα του Πανθηραϊκού και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σαρρή Χάρη για την φιλοξενία τους στην ομάδα μας.

Ο Πανθηραϊκός έχει να αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας τον Πάγο ενώ ο Παμμηλιακός ενώ την Τετάρτη 16 Μαΐου στις 18.30 θα παίξει τα υπόλοιπα 30 λεπτά με την Θύελλα. Ο Παμμηλιακός δεν θα αγωνιστεί αυτό το σαββατοκύριακο παρά τα πολλά εξ αναβολείς παιχνίδια που είναι να δώσει!

Πανθηραϊκός: Λυγνός, Δεμιρτζής, Βρεναγκρ, Μυλωνάς, Νομικός Ε., Νομικός Ι., Αρβανίτης, Κελίδης, Μηνδινός, Βαζαίος, Λυγνός Ν., Ρενιέρης, Ξαγοράρης.

Παμμηλιακός: Μίτση, Καμακάρης, Ραπανάκης, Atanasov, Ψαράς, Μπαριάμι, Κυρίτσης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β., Παπαδημητρίου, Καμπανάρος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares