Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 11:01

Περιφερειακό: ''Το φλας της 24ης αγωνιστικής''

fosthras - pannaxiakos630

Δείτε τι έγινε στα παιχνίδια τις 24ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Τράχωνες-Φωστήρας 1-4

Από τη στιγμή που 'καθάρισε' τον Ελπιδοφόρο την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής, όλα πλέον φαντάζουν πιο εύκολα για τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Στη χθεσινή αγωνιστική ο 'Φονέας' νίκησε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου τους Τράχωνες με το ευρύ 4-1 και διατηρήθηκε σε απόσταση επτά βαθμών από την ομάδα της Κηφισιάς. Στο 16' ο Δωροβίνης πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, γράφοντας το 1-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στο 24' ο Βλάχος ανατράπηκε από τον Δρακοντίδη στην περιοχή και ο Χατζής (Δυτικής Αττικής) υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ντεντόπουλος, που ευστόχησε για το 2-0. Στο 41' οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Χουστουλάκης σεντράρε από αριστερά, ο Κάρδαρης 'έσπασε' με κεφαλιά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Χατζής που πετάχτηκε στην πορεία της μείωσε σε 2-1. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Δωροβίνης 'έκλεψε' την μπάλα στο κέντρο του γηπεδού, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε στο 68' με ωραίο σουτ ο Γιάννης Κούτρος, που λίγο νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Χίσο. Να σημειωθεί ότι στο 83' ο Ντεντόπουλος είχε δοκάρι.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης (54' Ντεντόπουλος), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας (32' λ. τρ. Κορδός), Τσιώλης (59' Χριστόπουλος), Χουστουλάκης, Παπαναγόπουλος
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τσώνης, Τερζής (79' Ζίζηλας), Μπούκουρης (72' Χοτζάι), Χίσος (65' Κούτρος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Βλάχος.

Ελπιδοφόρος-Ηλιούπολη 3-0
Από το α' ημίχρονο 'καθάρισε' ο Ελπιδοφόρος το ματς με την Ηλιούπολη (3-0), όμως το... όνειρο της ανόδου έχει πλέον απομακρυνθεί. Στο 22' ο Βέρμπης σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι για το 1-0, στο 34' ο Ευσταθίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα ο Παπαδόπουλος έγραψε το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Μιάρης (Δωδεκανήσου).
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Στέλλας, Ευσταθίου (62' Τσιάνος), Καραμέρης (78' Αποστολόπουλος), Βέρμπης (50' Κεφαλάς), Κάρος, Παπαδόπουλος
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Κουκιάς, Γανόλης, Καρακατσάνης, Ηλιού, Στυλιανίδης (69' Ζαμπαράς), Χαρατσάρης, Μάκος, Δικαιόπουλος (84' Κατσίποδας), Καρποντίνης, Γκουνέλας (79' Ζαφειράτος).

Αιγάλεω-Νέα Ιωνία 1-0

Ενα γκολ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία. Σε εκτέλεση κόρνερ στο 14' ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Δρόσο, βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές, όμως δεν κατόρθωσαν να πετύχουν έστω το γκολ της ισοφάρισης. Το 'Σίτυ' έπαιζε από το 70' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Στριμμένου με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Ταμπάκης, Τεγούσης Θ., Στριμμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης (75' Τεγούσης Κ.), Βασιλικής (70' Κωνσταντόπουλος Κ.), Μαστραντώνης, Δουκάκης, Μπαλάσκας (58' Τζανετάκος)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Παυλίδης, Χρόνης, Ρωμαϊδης, Νταϊφώτης, Γεωργόπουλος (80' Ελμαλόγλου), Πετούσης (75' Μπιζάς), Χαλιμούρδας, Καφές, Ογκμποε, Αχμέτ (30' Βάσος).

ΑΕ Κως-Αγία Παρασκευή 0-3(Πηγή: www.giafkasports.gr)

Νικηφόρο πέρασμα είχε από την Κω η Αγία Παρασκευή, που επικράτησε της τοπικής Ενωσης με 3-0. Στο 21' ο Τσιούτσιας άνοιξε το σκορ από κοντά, θέτοντας τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του. Στο 63' έγινε η πλέον καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Τσάτσας ανέτρεψε τον Ζυγούρη στην περιοχή της ομάδας του, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο ίδιος ο παθών εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 2-0. Στο 69' οι νησιώτες έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ακριτίδη με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 88' ο Τσοχαντάρης διαμόρφωσε το 3-0 με πλασέ. Διαιτητής ήταν ο Βικτωράτος (Ανατολικής Αττικής).
AΕ ΚΩΣ: Ντιμπιτρίεβιτς, Ακριτίδης, Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου (78' Σαρηγιάννης), Τσάτσας, Βάσης (75' Καματερός), Φυτάς, Οικονόμου, Ελευθεριάδης (70' Μαργαρίτης), Πης, Σιώμος
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Τζίτζης, Δελάρδας, Σωτήρχος (78' Μιχέλης), Γκουντελίτσας, Δημητρίου, Κώτσης (64' Καρατζάλος), Λαμρινάκος, Τσιούτσιος, Ζυγούρης, Τσοχαντάρης.

Σε περιπέτειες ο ΑΟΜ μετά την ισοπαλία στην Μύκονο. - Παραλίγο τραγωδία στα Μελίσσια

Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares