Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 02:22

Αμφίρροπο φινάλε στην Πάρο

nireas-8yella-1-23-3-2012

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα αντιπροσωπευτικό των δυο ομάδων δεύτερο παρακολούθησαν οι 30 περίπου φίλαθλοι στην Παροικιά ανάμεσα στο Νηρέα και τη Θύελλα.

paros-ATOU 2 ME THL

Οι δυο ομάδες που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στο τέλος του παιχνιδιού, που διεύθυνε πάρα πολύ καλά ο διαιτητής κ. Κουζούμης και οι επόπτες κ.κ. Βάϊλας και Ζώρζος.

Από το Νηρέα έλειπαν οι Δελημπαλταδάκης, Μοστράτος, Αριανούτσος, Ρούσσος Μ. Mπίμπα και Τόδρη ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Αρβανίτης, Πάγια και Ζώτος.

 

Πολύ κακό 1ο ημίχρονο paros-PIZZALICIOUS

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο με ελάχιστες καλές φάσεις και ταλαιπωρία της μπάλας, διωξίματα με τη μία και παιχνίδι χωρίς αρχή και τέλος, στοιχεία που καμία ομάδα δεν έχει δείξει στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες φάσεις όπως αυτή του Γκεμπόρις στο 7', που κατέληξε στην αγκαλιά του Μηνδρινού, το σουτ του Γιουρέλη στο 31', που έφυγε ψηλά άουτ και το σουτ του Πραμάτια στο 45' που έβγαλε ο Μηνδρινός.

Μοναδική πραγματικά καλή φάση που ξεκίνησε από ωραίο συνδυασμό ήταν στο 35' για λογαριασμό της Θύελλας όταν ο Δαμίγος συνδυάστηκε με το Δεναξά, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. 

Στο 25' ο Βλάχος τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Βεντουρής.


paros-tantanis-logo-1Πολύ καλό  το τελευταίο 30λεπτο του παιχνιδιού

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά, όμως ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες εγκατέλειψαν το άναρχο ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου και προσπάθησαν να παίξουν πιο ορθόδοξα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Βλαβιανός έπιασε ένα σουτ που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και αρχηγός, Παπαδάκης, έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 57', ο Δεναξάς έφυγε μόνος του από τη μεσαία γραμμή προς το τέρμα, πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Νηρέα όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί του δοκάρι. 

Η Θύελλα φαινόταν να έχει τον έλεγχο όμως ο Νηρέας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, σε σύγχυση στην περιοχή των Σαντορινιών, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Πραμάτια που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή κάνοντας το 1-0. Στο 75' όμως από εκτέλεση κόρνερ, ο Αργυρός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Νηρέα ισοφαρίζοντας σε 1-1. 8ira-damaskinos-new

Στα τελευταία δέκα λεπτά συν τα πέντε των καθυστερήσεων το παιχνίδι ήταν πάνω, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 80' ο Ξαγοράρης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που όμως πέρασε άουτ.

Στο 88', ο Λιγνός που είχε περάσει σαν αλλαγή βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδάκη, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας, έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε, οι αμυντικοί έδιωξαν και οι παίκτες του Νηρέα βγήκαν στην αντεπίθεση. 

Ύστερα από λάθος των αμυντικών, ο Κορτιάνος, έπιασε σουτ από δεξιά, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 94' και πάλι ο Κορτιάνος είχε σουτ λίγο άουτ και το παιχνίδι τελείωσε με το σουτ του Πραμάτια να περνάει άουτ.

nireas-8yella-3-23-3-2012

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Σημειώσειςparos-santorineos-1

  • Ο Νηρέας την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Άνω Μερά ενώ η Θύελλα έχει ρεπό.
  • Αυτό ήταν το 4ο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για του Ναουσσαίους.
  • 2ο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα που απομακρύνει από την κορυφή του πρωταθλήματος την ομάδα του Καμαρίου.

 

paros-roussosΝΗΡΕΑΣ (Σπυρόπουλος) : Παπαδάκης, Ρούσσος, Τέτλα, Γκεμπόρις, Μπαρμπαρήγος, Τριπολιτσιώτης (75' Αιγινίτης), Πραμάτιας, Κορτιάνος, Βλάχος (25' Βεντουρής), Μετάι, Χατζία

 

ΘΥΕΛΛΑ (Καντζέλης) : Μηνδρινός, Καραμολέγκος, Λυγνός, Μπαλιάκας, Αργυρός, Γαλέος, Δεναξάς (65' Δακουτρός), Ξαγοράρης, Γιουρέλης, Δαμίγος, Βλαβιανός (65' Λιγνός)


* Ακολουθεί βίντεο με φάσεις, γκολ και δηλώσεις παικτών.


Ο αγωνας ήταν μια ευγενική χορηγία των:

Ατου sportswear, TANTANHC, Pizzalicius, Δαμασκηνός Rent a Car, Santorineos Travel, Iχθυολόγος Ρούσσος Ε. και Ηλεκτροκινό Κέντρο Σαντορίνης.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares