Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 01:59

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Α.Ο. Τήνου 10-0. Με αέρα πρωταθλητή!

paidon-olympiakos-ao tinou 22-3-2012-1

Σαρωτικός για άλλο έναν αγώνα ήταν οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου νικώντας με 10-0 την ομάδα του Α.Ο. Τήνου για το τοπικό πρωτάθλημα παίδων.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου κατάφερε να πετύχει μόλις δύο γκολ με τους Δεναξά στο 2΄ και Σαμανίου 27΄ στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές βασικών παικτών της ομάδας που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα η πίεση και η υπεροχή να γύρει προς την Συριανή ομάδα. Οι παίκτες του Νίκου Σουράνη προσπάθησαν να αντισταθούν στην πίεση όμως δεν τα κατάφεραν με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί και να πετυχαίνουν άλλα οχτώ γκολ. Στο 43΄ ο Δεναξάς έκανε το 3-0, την σκυτάλη πήρε ο Μαυράκης με άλλα δύο γκολ στο 47΄και στο 51΄. Ένα λεπτό αργότερο ο Δεναξάς και πάλι αυξάνει το σκορ σε 6-0. Στο 56΄ ο Μαυράκης και πάλι κάνει το 7-0 στο 56΄. Την συνέχεια είχαν ο Καράβας στο 64΄, ο Γκούφας στο 66΄ και ο Φούασης στο 67’ όπου διαμόρφωσε και το τελικό 10-0!

Συνθέσεις ομάδων:

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: Πρίντεζης Γ., Μενδρινός Δ., Γεράρδης Κ., Χατζηιερεμίας Μ., Φούασης Α., Καραδήμας Δ., Καφτηράνης Γ., Γκούφας Ρ., Δεναξάς Μ., Σαμανίου Π., Σαϊπάς Σ.

Καράβας Ε., Ξυγκάκης Α., Ράπτης Γ., Καβαλάρης, Λοΐζος Ν. Μαυράκης Ε.

Α.Ο. Τήνου: Παγανέλης Γ., Βιδάλης Α., Μαραγκουδάκης Δ., Αρμακόλας Ο., Αρμακόλας Ε., Φιοράντης Ι., Τίγκας Ι., Αρμακόλας Ι., Δενεκαρίας Ν., Κελαδίτης Ν., Γιαννησόπουλος Φ.

Διαμαντόπουλος Ι., Μεγκούλας Ι., Ορφανός Ι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares