Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 01:09

Άνω Σύρος: Αναστάτωση σε προπονητή και παίχτες μετά την παραίτηση Φώσκολου.

DILOSEIS POYLOS MANOYDAKHS FOSKOLOS STOITSEF

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εξέλιξη των διοικητικών θεμάτων στην ομάδα της Άνω Σύρου δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Πούλος.

Μετά την παραίτηση του Κυρίου Πύργου από την διοίκηση της Συριανής ομάδας, απόψε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ακολούθησε και η υποβολή παραίτησης του Αντιπροέδρου της ομάδας Γιώργου Φώσκολου.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Σύρου έχουν φέρει αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, καθώς σε αυτή τι κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι παίχτες και ο προπονητής της ομάδας βλέπουν τις παραιτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, πράγμα που καθιστά πλέον αβέβαιο το μέλλον της ομάδας, η οποία όπως είναι γνωστό έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, που είναι προγραμματισμένος για τις 8 του επόμενου μήνα.

Ο Προπονητής της ομάδας Μάκης Πούλος σαφώς χολωμένος από τις εξελίξεις πήρε θέση λέγοντας:

«Όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα και έχουν φέρει την αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Περιμένω να δω πως θα διαμορφωθεί το μέλλον στα διοικητικά της ομάδας για να πάρω τις αποφάσεις μου».

Για τις παραιτήσεις είπε:

«Οι παραιτήσεις δεν είναι ανάλογες με τους στόχους της ομάδας, η οποία συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα, που έχει μπει ήδη στην τελική του ευθεία και Αμή ντι άλλο, έχει ανάγκη από ηρεμία και συσπείρωση και ανταυτού, στις τάξεις της υπάρχει διχόνοια και αναστάτωση φανερώνοντας αν θέλετε και τις προθέσεις κάποιον;;;».

Από ότι φαίνετε, τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι εξελίξεις για την ιστορική ομάδα της Σύρου θα είναι σημαντικές, καθώς όπως φαίνεται οι κόντρες στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας καλά κρατούν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares