Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 16:36

Νίκη στη Νάξο για Νηρέα (photos)

FILOTI-NHREAS

Νικηφόρα πέρασε μέσα από τη Νάξο ο Νηρέας. Η ομάδα της Νάουσας Πάρου έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Πραμάτια, Κορτιάνο και Χατζία, νίκησε 2-3 τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ομάδα του Κ. Σπυρόπουλου, παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο μέρος, με William Hill Sports   διακριθέντες ανεξαιρέτως όλους τους «πιτσιρικάδες» της ομάδας, οδηγούμενους από τον Κορτιάνο, πήρε τη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Μάλιστα η ομάδα της Πάρου ίσως να έφευγε με μεγαλύτερο σκορ από το Αγερσανί αν δεν έβρισκε μπροστά της τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μ. Βασιλάκη, ο οποίος μαζί με τον Μουστάκη Α., ήταν οι κορυφαίοι για το Φιλώτι.

paros-ydroΑπό την άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να πείσει και παρουσίασε το γνωστό καλό πρόσωπο των (60) λεπτών, που δεν είχε συνέχεια μέχρι το τέλος του ματς. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τα λάθη, που έγιναν στην άμυνα τους, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι επιθετικοί του Νηρέα.

Μοίρασαν τα γκολ

Αν και φτωχό σε φάσεις το πρώτο μέρος είχε δύο (2) τέρματα, που πέτυχαν ο, Χατζία για τον Νηρέα με όμορφο πλασέ στο 15 και ο Ευριπιώτης για το Φιλώτι, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα μετά το γκολ του Νηρέα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι τον Παπαδάκη.

paros-la piazza ka8etoΟι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και άλλο γκολ στο πρώτο μέρος όπου έχασαν ακόμα δύο (2) καλές ευκαιρίες με τον Χατζία και ένα τετ α τετ με τον Ρούσσο.

Το έκλεισαν Κορτιάνος και Πραμάτιας

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα διεκδικώντας τη νίκη, μάλιστα οι πρώτες ευκαιρίες της επανάληψης άνηκαν στους γηπεδούχους, όταν ο Ψαρρας Β. στο 6ο και στο 11ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδάκη.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι Παριανοί πήραν τα ηνία του αγώνα εκμεταλλευόμενοι και την αναγκαστική αλλαγή του Μουστάκη (α/α), έλεγξαν τον χώρο του κέντρου και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βασιλάκη.

Τα γκολ της νίκης του Νηρέα δημιουργήθηκαν και τα δύο από τον Κορτιάνο, έχοντας σαν εκτελεστή τον Πραμάτια ο οποίος αρχικά στο 68΄εκμεταλεύτηκε σουτ του Κορτιάνου και μπήκε ανάμεσα στο κέντρο της άμυνας του Φιλωτίου πλασάροντας άψογα τον Βασιλάκη (1-2).

Στο 71΄ο Κορτιάνος περνά όποιον βρίσκει μπροστά του και πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον μικρό Πραμάτια, που βρέθηκε αφύλακτος στην πορεία της μπάλας κάνοντας το 1-3. 

Η ομάδα του φιλωτίου στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 80΄ο Στρατούρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδάκη όταν το πλασέ, που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Στις καθυστερήσεις ο Βασαλάκης μπήκε μέσα στην περιοχή του Νηρέα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο κύριος Μενδρινός να δείξει την άσπρη βούλα. paros-la piazza2

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ευριπιώτης, μετατρέποντας το σε γκολ και κάνοντας το τελικό 2-3.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μενδρινού, Αρμακόλα, Βαν Άακεν.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ψαρράς): Βασιλάκης, Δέτσης, Λιόφαγος, Προμπονάς Κοττάκης), Μουστάκης Ν., Ντάσιος (Στρατούρης), Καράι Β., Μουστάκης Α. (α/α Κώτσος), Ευριπιώτης, Βασαλάκης, Ψαρράς.

Κρασσάς, Βασιλάκης Μ., Καράι, Τσάφος.

Νηρέας (Σπυρόπουλος): Παπαδάκης, Χατζία (Μίνγκο), Τέτλα, Αιγινίτης, Μπαρμπρήγος, Ρούσσος (Βεντούρης), Τόδρης, Κορτιάνος, Πραμάτιας, Μετάι, Γκέμπορη (Τριγώνης). Καρμπδίνης, Τσιγώνιας.

paros-ATOU 2 ME THL

 



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares