Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 16:11

Ερμούπολη... Πρωτεύουσα του Ελληνικού βόλεϊ

LEONTARITHS SYSKPSH SYROS

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Volley League Γιώργος Λεονταρίτης μιλά στην "Κοινή Γνώμη¨ για την χθεσινή σύσκεψη των φορέων για το κύπελλο Ελλάδος.

 Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο της Σύρου-Ερμούπολης η συνάντηση των φορέων του νησιού για τα μέτρα αλλά και τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων στους φιλάθλους, στο Final eight που θα διεξαχθεί στη Σύρο από τις 7 έως 11 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως αυτή η διοργάνωση είναι η μεγαλύτερη που θα έχει διεξαχθεί στην Σύρο, αλλά και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Για τον λόγω αυτό William Hill Sports όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θέλουν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να πάρει άλλον έναν έπαινο, αλλά και να διαφημιστεί Πανελληνίως μέσα απ' αυτήν την διοργάνωση. Τώρα όσον αφορά σ' αυτά που συζητήθηκαν χθες, αρχικά πάρθηκε απόφαση όλα τα εισιτήρια να είναι ονομαστικά και δεν θα διατεθούν σε οργανωμένους οπαδούς. Όσοι θα θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο δεν θα μπορούν να πάρουν πάνω από δύο και όλοι θα πρέπει να έχουν την αστυνομική ταυτότητα μαζί τους για να μπορέσουν να εισέλθουν εντός τους γηπέδου.

Τέλος, το κόστος των εισιτηρίων θα είναι προσιτές στους φιλάθλους, αφού η τιμή τους θα είναι χαμηλή και προσιτή σε όλους.

 " Ξεκινά η φιέστα"

ΕΡ: Θα ήθελα αρχικά κ. Λεονταρίτη να μου πείτε λίγα λόγια γι' αυτή την μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

 "Ξεκινά η φιέστα και το λέω έτσι γιατί ξεκίνησε με την συνάντηση που είχαμε στο Δημαρχείο της Σύρου-Ερμούπολης με τους εμπλεκόμενους φορείς, σε μία άτυπη σύσκεψη, διότι θα επακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα, η σύσκεψη με τον εισαγγελέα, τις αστυνομικές αρχές και πάλι όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να επισημοποιήσουμε και τα μέτρα τάξης που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδος, στη Σύρο. Πραγματικά πρόκειται για μια αθλητική πανδαισία, πρόκειται για μια πραγματική φιέστα, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμπολίτες μου από τη Σύρο, αλλά και από όλες τις Κυκλάδες. Όσοι επιθυμούν να έρθουν κι από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων και να βρεθούν εκείνες τις μέρες στη Σύρο, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες, είναι ευπρόσδεκτοι και θα τους περιμένουμε με χαρά. Η φετινή διοργάνωση θα ξεφύγει από τον παραδοσιακό τρόπο, που μέχρι σήμερα διεξήγε το, δηλαδή με νοκ άουτ αγώνες. Φέτος, θα πάμε σε έναν καινούργιο τρόπο, όπου και συμφώνησε η ΕΣΑΠ αλλά και η Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, μετά από την εισήγηση που είχα καταθέσει, στο Δ.Σ. της λίγκας και θα πάμε σε Final 8. Οι οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα έρθουν στο νησί μας και εδώ θα διεξαχθούν, οι προκριματικοί, οι ημιτελική φάση, αλλά και ο μεγάλος τελικός. Όλα αυτά θα διαρκέσουν περίπου μια βδομάδα και όλοι θα έχουν την χαρά και την τύχη να φιλοξενήσουμε στο νησί μας τις καλύτερες ομάδες της Volley League.

Οι ομάδες θα έρθουν στην Σύρο, την Τρίτη 6 Μαρτίου, την ίδια μέρα το απόγευμα όλα τα σωματεία θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο. Την Τετάρτη οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα ξεκινήσουν από νωρίς, 12:30 είναι το πρώτο παιχνίδι, στις 15:00 το δεύτερο, 17:30 το τρίτο και 20:30 το τελευταίο, όπου απ' αυτά τα παιχνίδια θα βγουν οι ομάδες της ημιτελικής φάσης. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 11 Μαρτίου".

 ΕΡ: Πως φτάσαμε στην επιλογή της Ερμούπολης;

 ΑΠ: "Στην επιλογή της Ερμούπολης φτάσαμε μετά από πρόταση που κατέθεσα στη λίγκα και πως εμείς προτιθέμεθα, εμείς να αναλάβουμε τη διοργάνωση, αν και υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, έγινε αμέσως δεκτή. Οι λόγοι που έγινε δεκτή αυτή πρόταση είναι γιατί έχουμε πάρει άριστα στις έως τώρα διοργανώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει στη Σύρο. Επίσης, οι καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρούμε στο χώρο του βόλεϊ και αυτό που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Ομοσπονδία, είναι ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γεμάτο γήπεδο, από φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ".

 "Δύο πακέτα εισιτηρίων"

ΕΡ: Θέλω κ. Λεονταρίτη να περάσουμε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Σύρου-Ερμούπολης και να μου πείτε τη συζητήσατε;

 ΑΠ: "Το βασικό πρόβλημα που μας απασχολεί είναι τα μέτρα τάξης, τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε, για να μην πω ότι ήδη έχουν οργανωθεί ή έχουν ξεπεραστεί όλα αυτά, αλλά αυτό που απασχόλησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Γι' αυτό αποφασίσαμε να μην επιτρέψουμε την μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, από κανένα σωματείο προς την Σύρο, αυτό είναι το πρώτο μέτρο. Η δεύτερη απόφαση είναι όλα τα εισιτήρια να είναι ονομαστικά και η προμήθειά του θα γίνει με πολύ προσεκτικό έλεγχο και όσοι προμηθεύονται εισιτήρια δεν θα μπορούν να πάρουν πάνω από δύο. Όσοι προσέρχονται στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους της αστυνομική τους ταυτότητα, αυτό θα τηρηθεί για τον οποιονδήποτε, ακόμη κι εγώ θα έχω μαζί μου την ταυτότητα για να μπορέσω να μπω στο γήπεδο. Αυτό θα το κάνουμε για να μπορέσουμε να ελέγξουμε την εξέδρα, για να αποφύγουμε περιστατικά όπως κάποιοι να βρουν εισιτήρια και να τα διοχετεύσουν μετά σε άλλους φιλάθλους εκτός Σύρου. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, καθώς θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο από φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ και θα έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν αυτή την γιορτή και όχι να προκαλέσουν επεισόδια".

 ΕΡ: Στο final four του κυπέλλου γυναικών, που είχε πραγματοποιηθεί στη Σύρο, οι επίσημοι είχαν πάρει την μερίδα του λέοντα στα εισιτήρια με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστα για τους φιλάθλους. Το ίδιο θα ισχύσει και τώρα;

 ΑΠ: "Εδώ θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που είχε συμβεί στο final four του κυπέλλου γυναικών. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ενενήντα πέντε της εκατό θα διατεθεί στους φιλάθλους. Καταρχήν θα βγουν δύο πακέτα εισιτηρίων, θα υπάρχει ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες και θα υπάρχει και το ημερήσιο εισιτήριο, εφόσον δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια διαρκείας. Διότι αν εξαντληθούν τα εισιτήρια διαρκείας, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην αγορά για τα μεμονωμένα παιχνίδια. Προτεραιότητα στα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν οι φίλαθλοι του Φοίνικα, αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ήδη εισιτήρια διαρκείας. Στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα οι φίλαθλοι να προμηθευτούν κι αυτοί εισιτήριο, πάντα με ονομαστική κατάσταση".

 ΕΡ: Έχει βγει η τιμή του εισιτηρίου;

 ΑΠ: William Hill Sports "Η τιμή του εισιτηρίου έχει βγει, αλλά θα προτιμήσω να το ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες, πάντως θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές για ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός".

 ΕΡ: Με ποιον θα μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευθεί τα εισιτήρια;

 ΑΠ: "Για να υπάρξει έλεγχος στη διανομή των εισιτηρίων θα έχω προσωπική επίβλεψη, παρότι είναι μία δύσκολη διαδικασία και θα χρειαστεί να καταναλώσουμε πολλές ώρες, αλλά αποφασίσαμε ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής που είμαι εγώ στη Σύρο να αναλάβω τη διάθεση τους. Επομένως, όσοι επιθυμούν θα μπορούν από σήμερα κιόλας να επικοινωνούν με εμένα στα τηλέφωνα: 6932641294 και 22810-82248 (ώρες φαρμακείου) για την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας. Προτεραιότητα θα έχουν μέχρι τέλος Φλεβάρη οι φίλαθλοι που έχουν κάρτες διαρκείας της ομάδας του Φοίνικα".

Πηγή: Κοινή γνώμη Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ


Οι καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα και €100 μπόνους!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares