Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 20:31

Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Παμμηλιακό 2-0 το Νηρέα Πάρου.

PAMMHLIAKOS-NHREAS

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Παμμηλιακός παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κέρδισε άνετα με 2-0 το Νηρέα Πάρου και πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

paros-ATOU 2 ME THLΣε ένα ηλιόλουστο απόγευμα ιδανικό για ποδοσφαιρικό αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα πολύ στρωτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό. Ο Παμμηλιακός με την επιστροφή του Τσιριγωτάκη στο κέντρο μετά από 4 αγωνιστικές, αλλά και των υπόλοιπων παιχτών του, μετά το ματς με τον Πανθηραϊκό, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης μετά από ασίστ του Παπαδημητρίου ο Βασίλης Καμακάρης δεν βρήκε την μπάλα μπροστά από τον Βεντούρη. Δύο λεπτά αργότερα όμως μετά από δυνατό σουτ του Κυρίτση από δεξιά, ο Βεντούρης απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Καμακάρης άνοιξε το σκορ για τον Παμμηλιακό μόλις στο 3ο λεπτό.

Η ομάδα της Μήλου ήταν κατά διαστήματα καταιγιστική δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα από τα άκρα στην άμυνα του Νηρέα.

Στο 20’ μετά από κόρνερ κεφαλιά του Βασίλη Καμακάρη πέρασε άουτ. Στο 27’ ο Τσιριγωτάκης ξεκινάει από το κέντρο και σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 39’ χάθηκε γκολ από αυτά που δεν χάνονται, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Στάθη William Hill SportsΠαπαδημητρίου ο Καμακάρης φάτσα με το τέρμα πλάσαρε άσχημα άουτ. Ο Καμακάρης είχε χτυπήσει λίγα λεπτά πριν, δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και αντικαταστάθηκε στις αρχές του β’ ημιχρόνου από τον Παπαχριστοδούλου.

Ο Νηρέας απείλησε με φάουλ έξω από την περιοχή στο 36’ με την μπάλα να περνάει άουτ. 

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε την φάση του αγώνα, για την οποία ελέγχονται ο διαιτητής και ο βοηθός του, όταν μετά από σέντρα του Τσιριγωτάκη ο Μπαργιάμι πιάνει καρφωτή κεφαλιά που τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βεντούρη, στην επαναφορά της ο ίδιος παίχτης πιάνει νέα κεφαλιά με τον Δελημπαλταδάκη να αποκρούει με το χέρι στη γραμμή του τέρματος. Η φάση ήταν πάντως πολύ γρήγορη. Κατά τ’άλλα χωρίς προβλήματα η διαιτησία από το τρίο Αγγέλου, Κουζούμη και Φραγκογιάννη που μοίρασαν τα…κουκιά, κάνοντας λίγα λάθη που δεν επηρέασαν την τελική έκβαση του παιχνιδιού

Ο Παμμηλιακός είχε ένα δίλεπτο φωτιά με την συμπλήρωση του ημιώρου στο β’ ημίχρονο όταν Παπαδημητρίου και Τσιριγωτάκης σε φάσεις καρμπόν έκαναν άνω κάτω την άμυνα των Ναουσαίων με τον Βεντούρη να αποκρούει ενστικτωδώς συνεχόμενα σουτ των παιχτών του Παμμηλιακού.

paros-tantanis-logo-1Ο Παμμηλιακός έψαχνε άλλο ένα γκολ για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και το πέτυχε στο 77’ με τον εκ των κορυφαίων του αγώνα Petur Atanasof με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Παπαδημητρίου από αριστερά που είχε κερδίσει ο Πουλάκης (πολλά χιλιόμετρα και πάλι από την αριστερή πλευρά).

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούτζας, ο οποίος εκθείασε τους Ατανάσοφ και Τσιριγωτάκη για την ουσιώδη και μεστή εμφάνιση τους, χωρίς να παραλείψει να συγχαρεί και τους υπόλοιπους παίχτες του.

Αντίθετα ο προπονητής του Νηρέα Αντρέας Σπυρόπουλος είχε πολλά παράπονα και ήταν απογοητευμένος από τους παίχτες του, τους οποίους παρά τις φωνές του στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν τους είδε να αλλάζουν την εικόνα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Μήτση, Καμακάρης Μ., Πουλάκης (82’ Σίδερης Σ.), Ατανάσοφ, Σίδερης Α., Μπαργιάμι, Κυρίτσης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β.(56’ Παπαχριστοδούλου), Παπαδημητρίου Σ. (80’ Καμπανάρος), Ψαθάς Α.

Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέας (Σπυρόπουλος) Βεντούρης, Haxhila, Tetla, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Μπίμπα (75’ Βλάχος), Τόδρη, Κορτιάνος (62’ Πραμάτιας), Αριανούτσος, Geborys (73’ Ρούσσος), Μοστράτος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παμμηλιακού στη συνέχεια και η βαθμολογία της Α’ Κυκλάδων.

William Hill Sports Τα «Μηλέικα Νέα» όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Παμμηλιακού επεξεργάζονται και θα σας παρουσιάσουν βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

 


Μικρά Παμμηλιακά

-Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Μήλου που δεν ξεπερνούσε όμως την προσέλευση του αγώνα με την Άνω Μερά.

-Την δική του υποστήριξη είχε ο Νηρέας αφού στη Μήλο ταξίδεψαν περίπου 10 φίλαθλοι της ομάδας της Πάρου. Οι Παριανοί έκατσαν ανάμεσα στους οπαδούς του Παμμηλιακού χωρίς να δημιουργεί η παραμικρή παρεξήγηση.

-Τιμωρημένος παρακολουθούσε και έδινε οδηγίες από την εξέδρα ο προπονητής της ομάδας του Νηρέα Αντρέας Σπυρόπουλος.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: "ΑΤΟΥ SPORTWERS" και "TANTANHC" στη Νάουσα της Πάρου.



paros-ATOU 2 ME THL paros-tantanis-logo-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares