Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 21:00

Άξια πρωταθλήτρια η Στενή (video)...

steni-andriakos-19-2-2012-1

Κάτω από πολύ καλες καιρικές συνθήκες διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Στενής στις 12.15 ο αγώνας μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Ανδριακού.

William Hill SportsΣυνεχίζει το νικηφόρο της σερί η Στενή μετά από άλλη μια νίκη με 3-0 απέναντι στον ΑΟΦ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων.
Σε μέτριους ρυθμούς κύλισε το πρώτο ημίχρονο με την Στενή να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες της με αυτή που ξεχώρισε στο 19ο λεπτό σε τετ α τετ του Βιδάλη Ι. στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.(video)
Στο δεύτερο ημίχρονο η αγωνιστική εικόνα της Στενής ήταν καλύτερη.
Στο 48ο λεπτό ύστερα από μία εξαιρετική συνεργασία του Ζαλώνη Ι. με τον Φώσκολο Ι. η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπουτσή μετά από σουτ του τελευταίου.(video)
Η Στενή ανέβαζε ρυθμούς με αποτέλεσμα να φτάσει στην επίτευξη του γκολ στο 59ο λεπτό μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό του Δελλατόλα από τα δεξιά και αποδέκτη τον Ζαλώνη Ι. Ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.(video)
Δύο λεπτά αργότερα ο Σπυράκης Γ. διαμόρφωσε το 2-0 με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Παπουτσή.(video)
Το τελικό 3-0 στο 82ο λεπτό διαμόρφωσε ο Ζαλώνης Ι με σουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από ατομική ενέργεια του Φώσκολου Ι.(video)
Μετά και από την σημερινό αποτέλεσμα με 9 νίκες σε 9 αγώνες η ΑΕ Στενής φτάνει στους 27 βαθμούς έχοντας πάρει ήδη το πρωτάθλημα μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.

steni-andriakos-19-2-2012-2
Καλή η διαιτησία του Μαραγκού, Βαρδακαστάνη, Μουτάφη.

William Hill Sports

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ. Φώσκολος Ν, Φώσκολος Γ, Σπυράκης Γ, Ζαλωνης Μ, Ναζος Σ, Δελλατόλας Μ (Ζαλωνης Μ 68ο), Φώσκολος Ι, Δαρμής Ν (Δεσύπρης Δ 52ο), Βιδάλης Ι (Βλαχάκης Γ.) Ζαλώνης Ι, Σουμπασάκος Ν.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ Παπουτσής Γ, Χαλάς Λ, Κρίτης Γ, Κοντομάρκος, Κρεατσουλας Μ, Σέμα Μ, Γλυνός Α, Μπάβας Δ, Χασάπης Ν, Ζαννάκης Γ, Μπάλας Μ.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας: "GymTonic", "Sport & Fashion", "Ζαζαροπλαστείο Δημ. Κων. Λάσκαρη" και τα Φανοποιϊα ΨΑΡΙΑΝΟΣ" στην Άνδρο...



ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ-ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 3-0 από samnaxos

andros-laskaris-CARD-zaxaroplastio-andros andros-psarianos-fanopoios
andros-gym-logowordcmyk andros-sport-fashion-1

GymTonic
Προγράμματα εκγύμνασης με βάρη, ομαδικά προγράμματα, power yoga, Τang soo do, αλλά και latin για μικρούς και μεγάλους. Όλα προσφέρονται σε πακέτα προσφορών.
Θα μας βρείτε στην  περιοχή Πελεκανιά στην Χώρα της Άνδρου. τηλ επικ:22820 24278
Sport Fashion
"Μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές"
"Χώρα Ανδρός τηλ.22820 24052

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares