Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 23:13

ΑΟ Πάγου-ΑΜΣ Φιλωτίου: ''Νίκη για τους Συριανούς''...

PAGOS FILOTI 630

Ένα πολύ μέτριο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης με τον Πάγο να καθαρίζει το ματς το μαχητικό Φιλώτι με 2-0. Το ένα γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου και άλλο ένα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ήταν αρκετά να κρίνουν αυτή την αναμέτρηση.

{div float:left}{/div}Συγκεκριμένα ο αγώνας ξεκίνησε με το Φιλώτι μόλις στο 5΄ να έχει την πρώτη ευκαιρία για γκολ έπειτα από κόρνερ με τον Βασιλάκη να βρίσκει τον Ευριπιώτη στο σημείο του πέναλτι με τον δεύτερο να πιάνει μια κεφαλιά και τον Κρεμώνα να αποκρούει σε κόρνερ.

Ο Πάγος μετά από λίγα λεπτά δίνει την απάντησή του με τον Χούρο να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά το χαμένο τετ α τετ που είχε απέναντι από τον Βασιλάκη.

Στο 35΄ ο Κρασσάς βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες, δίνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στου γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα και αφού η υπεροχή ήταν με το μέρος τους, οι Συριανοί πίεσαν με τον Μπαλόπιτα να σεντράρει στον Πρίντεζη και εκείνος να κάνει μια κεφαλιά καταλήγοντας λίγο άουτ.

Το γκολ ήρθε για τον Πάγο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα του Φιλωτίου, Βασιλάκη, ο οποίος δεν μπλόκαρε σωστά την μπάλα και ο Μανωλιός έγινε αποδέκτης της ανοίγοντας το σκορ (1-0), σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου μέτριο όσο και το πρώτο και παρόλο που οι Ναξιώτες αγωνίζονταν με ένα παίκτη λιγότερο, φάνηκε να κρατάνε τους Συριανούς μακριά από την περιοχή τους, όμως το γκολ του Πρίντεζη στο 57΄ μετά από σέντρα του Βαρθαλίτη τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι κάνοντας το τελικό 2-0.

Το Φιλώτι στην συνέχεια προσπάθησε και έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ, όταν από το πλάγιο του Ψάρρα η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πάγου, όπου εκεί ο Βασαλάκης έκανε μια κεφαλιά καταλήγοντας λίγο έξω από το δοκάρι του Κρεμώνα.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 92΄ ο Βαρθαλίτης βρίσκεται τετ α τετ από αριστερά με τον Βασιλάκη και εξουδετερώνοντας τον το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. Πάγου: (Ξενικάκης Η.)Κρεμώνας Γ., Κουμπής Α., Μαρμαγγιώλης Γ., Ζουλουφός Σ., Πάσχος Χ., Βαμβακάρης Δ.(70΄Πιπέρης), Μπαλόπιτας Α., Μανωλιός Α., Πρίντεζης Μ.(87΄Σαμιωτάκης), Χούρος Γ.(11΄Πάπιτσης), Βαρθαλίτης Σ.

Τρόκα Κ., Γεράρδης Γ., Ρούσσος Γ., Ρούσσο Ν.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Ψαρράς) Βασιλάκης Μ., Κρασσάς Γ., Προμπονάς Δ.(86΄Καράι), Ψάρρας Σ., Κατσουρός Φ., Κοττάκης Σ., Καράι Β.(46΄Μουστάκης Ν.), Μουστάκης Α., Ευριπιώτης Μ., Βασαλάκης Γ., Ψάρρας Β.

Τσάφος Ν., Βασιλάκης Π., Βασιλάκης Μ., Λιοφάγος Γ., Μουστάκης Δ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares